Adgangsforbud mod rockerborg forlænget: Påsat brand øger frygt for angreb

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har netop forlænget adgangsforbuddet mod en Westside Nation-rockerborg i Næstved

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har onsdag forlænget adgangsforbuddet mod dette hus på adressen Præstøvej 6B i Næstved (Foto: Per Rasmussen)
Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har onsdag forlænget adgangsforbuddet mod dette hus på adressen Præstøvej 6B i Næstved (Foto: Per Rasmussen)

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi udstedte 23. oktober et adgangsforbud mod en Westside Nation-rockerborg på adressen Præstøvej 6B i Næstved.

Se også: Rockere forskansede sig bag opmurede vinduer og jernport

Forbuddet mod at opholde sig på adressen, der ligger centralt i Næstved, er siden blevet fornyet ad to omgange, og nu oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, at adgangsforbuddet er blevet forlænget igen, så det gælder frem til 20. november.

- Vi indsamler systematisk oplysninger fra bande- og rockermiljøet, og det er vores opfattelse, at der stadig er en stor risiko for, at rockerborgen bliver angrebet, siger politiinspektør Flemming Madsen til Ekstra Bladet.

Fra køkkenvinduet kan ægteparret se de unge hoppe over hegnet, når politiet holder razzia på bopælen Husumvej 60 i Brønshøj. (Foto: Rumle Skafte) Plus Hør naboerne: Sådan er det at bo ved siden af rockere

Politiet har forbudt adgang til huset på grund af en lokal konflikt mellem Bandidos og Westside Nation, der tidligere har været tilknyttet Bandidos. Men Westside Nation har senere brudt alle bånd til Bandidos, og er derfor kommet i unåde.

Fortsat fare på færde
Risikoen for, at rockerborgen på Præstøvej bliver angrebet, er ifølge Flemming Madsen blevet forstærket markant, efter at ukendte gerningsmænd stak ild til et Bandidos-klubhus i nabobyen Haslev.

Se også: Voldsomt rockeropgør ulmer i Næstved

- Lige nu er der ikke noget, der peger på, at Westside Nation står bag brandattentatet. Men vi har lavet en række tekniske undersøgelser, som vi stadig venter på resultaterne af.

- Vi er godt klar over, at der er nogle, der er hurtige til at drage konklusioner, men vi er nødt til at have dokumentationen på plads, før vi kan sige mere om, hvem der kan have startet branden, siger Flemming Madsen.

Krimi Her bor rockerne i Danmark

Vil beskytte naboer
Ifølge Flemming Madsen er der en god grund til, at Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi kun forlænger adgangsforbuddet med en uge ad gangen.

- I forhold til loven skal der være nogle begrænsninger på den her type adgangsforbud. Vi opretholder kun adgangsforbuddet så længe, vi vurderer ud fra det samlede billede, at der er en konkret trussel, fastslår han.

De to tidligere medlemmer af Hells Angels, som blev lemlæstet i Ugandaskoven på Amager i København i 2013. (Privatfoto) Krimi Mange barske eksempler: Så brutal er rocker-hævn

Politiinspektøren understreger, at der ikke er nogle mennesker, der opholder sig på adressen, og at adgangsforbuddet først og fremmest er udstedt af hensyn til husets mange naboer på Præstøvej.

Adgangsforbuddet er udstedt i henhold til den såkaldte rockerlov, der blev vedtaget i 2003

Her ligger Westside Nations rockerborg

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere