Pot-sælger fik skåret penis af under røveri

Fire personer er sigtet for at kidnappe og torturere en amerikansk marijuana-sælger med en blæselampe og derefter skære hans penis af

En californisk pot-apoteks-ejer fik skåret sin penis af under et røveri. Nu står fire anklagede mænd til livstidsfængsel. (Arkivfoto: AP/Richard Vogel)
En californisk pot-apoteks-ejer fik skåret sin penis af under et røveri. Nu står fire anklagede mænd til livstidsfængsel. (Arkivfoto: AP/Richard Vogel)

Fire mænd står til at spendere resten af livet i fængsel, hvis de bliver dømt i en makaber sag fra USA.

De fire mænd er tiltalt for at bortføre en californisk pot-apoteker under et røveri, hvorefter de torturerede ham med en blæselampe og skar hans penis. Det skriver nyhedsbureauet AP.

Den aggressive opførsel skyldtes, at mændene troede, at apotekeren havde gravet bunker af kontanter ned i ørkenen.

To mænd på 33 og 34 år blev anholdt fredag i Fresno mellem Los Angeles og San Francisco, mens en tredje 34-årig mand blev anholdt torsdag i Tjekkiets hovedstad, Prag. Det forventes nu, at han udleveres til USA. Den fjerde røver blev allerede anholdt i oktober 2012.

De fire er anklaget for kidnapning med henblik på at få udbetalt løsepenge, grov legemsbeskadigelse, tortur og indbrud. De risikerer at havne i spjældet resten af livet, da strafudmålingen bliver ekstra hård på grund af den grove personskade, de har påført apotekeren, mener anklageren.

En af de anholdte nægter sig skyldig, mens de øvrige tre endnu ikke har forholdt sig til anklagerne.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere