Sexanklaget dansker: Holdt orgie med syg kvinde

46-årig healer efterforskes for flere tilfælde af sexovergreb mod patienter

Den 46-årige dansker er fortsat anholdt i Norditalien, oplyser Udenrigsministeriets Borgerservice. (Politifoto)
Den 46-årige dansker er fortsat anholdt i Norditalien, oplyser Udenrigsministeriets Borgerservice. (Politifoto)

En dansk healer og clairvoyant, der er sigtet for sexovergreb mod en uhelbredeligt syg kvinde i Italien, kan have flere ofre på samvittigheden, mener de lokale myndigheder.

Ifølge vicestatsadvokat i Milano, Luca Gaglio, er fire kvinder stået frem med nye anklager mod den 46-årige dansker, der sidste uge blev anholdt i Trezzano sul Naviglio i Norditalien.

- Vi har fundet hans kartotek med navne på 100 personer. Vi efterforsker fire nye sager, oplyser vicestatsadvokat Luca Gaglio til lokale medier.

46-årige U.A. har været bosiddende i Italien i en årrække og er gift med en lokal kvinde. Han var frem til sin anholdelse ansat på fabrik og førte sig frem som healer med magiske kræfter i sin fritid, oplyser politiet.

I 2011 kom danskeren i kontakt med en 30-årig italiensk kvinde, der lider af en genetisk sygdom, som giver kroniske smerter i arme og ben.

Den 46-årige lovede at helbrede kvinden, men krævede ifølge myndighederne sex til gengæld.

- Jeg vil videregive Guds kærlighed med ubeskyttet sex, sagde han.

Ifølge politiet havde danskeren og den 30-årige kvinde sex to-tre gange om ugen i en periode på over et år.

Blandt andet havde han gruppesex med patienten og to andre kvinder på 30 og 60 år, som ifølge politiet hjalp ham med at snyde offeret for penge.

Sexorgiet fandt angiveligt sted i et lejet hus nord for Milano i marts 2012. Her boede mandens to hjælpere, mens de tålmodigt afventede dommedag, som ifølge kvinderne var forudsagt af mayaerne.

Den 30-årige kvinde gik til politiet i juli 2012 og anmeldte danskeren. Han er sigtet for sexovergreb og for at udnytte en hjælpeløs patient.

Udenrigsministeriet bekræfter over for Ekstra Bladet, at den 46-årige er fængslet i Norditalien på anden uge.

- Hans situation har ikke ændret sig. Vi yder den sædvanlige konsulære bistand, og han får juridisk hjælp af en advokat, siger vagtchef i Udenrigsministeriets Borgerservice.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere