Sexkrænker tryglede om mild straf: 'Mine tre katte venter på mig'

Pensionist dømt for at have sexkrænket søstre på syv og 10 år

En 67-årig mand krænkede to små piger i deres mormors kolonihavehus i Skælskør. (Foto: Per Rasmussen)
En 67-årig mand krænkede to små piger i deres mormors kolonihavehus i Skælskør. (Foto: Per Rasmussen)

–Jeg håber, at den høje domsmandsret udviser mildhed, fordi jeg har tre katte, der venter på mig derhjemme.

En pensioneret jurist fik intet ud af sin bøn om barmhjertighed, inden retten i Næstved sendte ham 10 måneder i fængsel for at have sexkrænket og frihedsberøvet to små søstre på syv og 10 år i deres mormors kolonihavehus i Skælskør.

Den 67-årige mands anmodning om løsladelse - efter at han havde modtaget dommen - blev heller ikke imødekommet. Dommer Tinne Thomassen sendte ham fluks tilbage i varetægtsarresten af frygt for ny kriminalitet - og af hensyn til ofrene og deres forældre, der ikke skulle kunne møde ham på gaden i dag.

Alene med pigerne
Mormoderen lod en sommeraften i begyndelsen af juli børnebørnene være alene med den 67-årige, mens hun hentede burgere i et pizzeria i Skælskør.

Men i stedet for rollen som barnepige, forsøgte han blandt andet at opnå sex med den yngste pige ved at låse sig inde i et redskabsskur sammen med hende.

Kun fordi mormoderen hurtigt vendte tilbage med aftensmaden og hamrede på døren, reddede hun tilsyneladende den lille pige fra at blive voldtaget.

Mormor: Min skyld
– Det var i allersidste øjeblik. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der kunne være sket med mit barnebarn, hvis jeg ikke var dukket op. Jeg har da også stadig stor skyldfølelse over det, pigerne var udsat for, har den 64-årige kvinde tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Den 67-årige blev dømt for at have kysset og gramset på begge piger. Han blev også fundet skyldig i at have smøget buskerne ned og onaneret for øjnene af den yngste, mens hun var frihedsberøvet i skuret. Da han stod med med blottet lem, udbrød han: ’Jeg vil bolle dig’.

Skulle røre hans lem

Domsmandsretten fandt det samtidig bevist, at den 67-årige havde ført pigens hånd hen på sit lem. Og at der i den forbindelse, ifølge pigens forklaring, var ’drysset noget hvidt ud fra tissemanden’.

Med i dommen var også besiddelse og distribution af børnepornografi.

Selv har den 67-årige udelukkende erkendt blufærdighedskrænkelse. Men han nægtede anklagerne for forsøg på at opnå sex med henvisning til, at han lider af impotens.

Dømt to gange før
For fire år siden fik den dømte 40 dages fængsel for trusler og blufærdighedskrænkelse. Og så sent som i april blev han idømt tre måneders fængsel i en lignende sag. Den dom er imidlertid anket til Østre Landsret.

Den 67-årige skal betale en samlet erstatning på 30.000 kroner til de to søstre, bestemte domsmandsretten.

Efter retsmødet fortalte manden til Ekstra Bladet, at hans katte under de foreløbig fire måneders varetægtsfængsel er blevet passet i en dyrepension i Slagelse.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere