Musik-boss myrdet under druktur

Grooveshark-direktøren Eddy Vasquez er blevet skudt og dræbt i Florida under en druktur

Offeret Eddy Vasques (t.h.) ses her på et billede sammen med drabsmanden Andres Torres. De var mangeårige venner, og motivet for drabet er stadig uklart. (Privatfoto)
Offeret Eddy Vasques (t.h.) ses her på et billede sammen med drabsmanden Andres Torres. De var mangeårige venner, og motivet for drabet er stadig uklart. (Privatfoto)

Den kontroversielle musiktjeneste Grooveshark har mistet en af sine topfolk, efter 27-årige Eddy Vasques er blevet skuddræbt under en druktur i St. Petersburg i Florida.

Hans mangeårige ven, som han var i byen med den aften, er blevet anholdt og sigtet for drabet, skriver tampabay.com.

De to tidligere universitetskammerater var ude for at fejre vennens, 26-årige Andres Rodriguez Torres' fødselsdag, da tingene gik galt.

De kom alvorligt op at skændes i et supermarked, og det endte med at Torres skød Vasques to gange i brystet med et semiautomatisk håndvåben.

Tog vidne som gidsel

Drabet fandt sted i de tidligere morgentimer lørdag, og Torres er desuden sigtet for kidnapning, fordi han angiveligt tvang et øjenvidne med tilbage til sin lejlighed. Vidnet kom ikke noget til, og blev befriet, da Torres blev anholdt på sin bopæl senere på morgenen.

Grooveshark er en musiktjeneste, der ligesom f.eks. Spotify tillader brugerne at streame musik. Firmaet er dog rendt ind i problemer, og blev i 2012 sagsøgt for 17 milliarder kroner for brud på ophavsretten. Sagen er endnu ikke afgjort.

Drabet på Eddy Vasques har sendt chokbølger gennem musikbranchen, og blandt andre superstjernen Snoop Dogg giver udtryk for sin medfølelse på Twitter.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere