Ung mand anholdt efter knivstikkeri på Nørrebro-natklub

En ung mand har fået sin anholdelse opretholdt i tre døgn efter knivstikkeri på Rust på Nørrebro i København.

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)

En 17-årig dreng blev natten til søndag udsat for et knivstikkeri på musik- og natklubben Rust, der ligger på Guldbergsgade på Nørrebro i København.

Politiet har anholdt en 21-årig, som mistænkes for at spille en rolle i sagen, selv om det ikke nødvendigvis er ham, der har stukket med kniv. Han sigtet for grov vold i forening med ukendte gerningsmænd

I et grundlovsforhør søndag afviste dommeren at fængsle den 21-årige, men besluttede at opretholde hans anholdelse i tre døgn, så politiet får tid til yderligere efterforskning af sagen.

Teenageren blev ramt af et knivstik i siden. Han var ved bevidsthed, da han blev kørt til Rigshospitalets traumecenter, og han var tidligt søndag morgen uden for livsfare.

Knivstikkeriet fandt sted ved to-tiden inde på selve spillestedet, der var fyldt med mennesker.

Politiet skal nu tale med nogle af de mange Rust-gæster, som opholdt sig på dansegulvet og i barområdet, for at blive klogere på hændelsesforløbet.

Det lader til, at en gruppe på tre-fire personer var i slagsmål med den 17-årige, der endte med at blive stukket med en kniv.

Politiet fik søndag formiddag mulighed for at afhøre den unge mand.

- Han har forklaret, at flere personer slog ham, før en stak ham bagfra. Han opdagede først, at han var stukket, da han mærkede, at hans trøje blev tung og våd, siger den centrale efterforskningsleder Robert Jensen, Københavns Politi.

Rust blev landskendt i 2005, da en dørmand skød mod en gruppe unge, der gik til angreb på ham. En af dem døde, men dørmanden gik fri af straf på grund af nødværge.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere