Frikendt vagtmand fra Florida-drab er anholdt

Tv-stationen Wesh Kanal 2 erfarer, at den selvudråbte vagtmand er mistænkt for vold mod en kæreste

George Zimmerman, som blev frikendt for at have dræbt den sorte teenager Trayvon Martin, er anholdt mistænkt for vold mod sin kæreste. (Foto: AP)
George Zimmerman, som blev frikendt for at have dræbt den sorte teenager Trayvon Martin, er anholdt mistænkt for vold mod sin kæreste. (Foto: AP)

George Zimmerman, som sidste år dræbte den sorte teenager Trayvon Martin i Florida, men siden blev frikendt, er blevet anholdt.

Se også: Trayvon Martins far: Min søns død må medføre forandring

Det skriver avisen Orlando Sentinel, som har talt med en lokal politimand, der fortæller, at Zimmerman er på vej til fængslet Seminole.

Se også: Dræbt teenagers forældre går med i protestoptog i USA

En lokal tv-station Wesh Kanal 2 erfarer, at vagtmanden er mistænkt for vold mod en kæreste, og politiet blev tilkaldt efter husspektakler.

Lidt før klokken 19.30 dansk tid blev Zimmerman anholdt, oplyser politimanden Don Eslinger til Orlando Sentinel.

Se også: Obama: Dræbt 17-årig kunne have været mig

De nærmere omstændigheder vil blive meldt ud snart, fortæller politiet i Florida.

Zimmerman blev i juli frikendt for drabet på Martin. Han havde inden da erklæret sig ikke-skyldig og sagt, at han agerede i selvforsvar, da han kom i konflikt med den 17-årige i et lukket beboelsesområde i Sanford, Florida.

Se også: Overblik: Derfor måtte Zimmerman dræbe

Han sagde, at han skød teenageren i henhold til den kontroversielle 'stand your ground'-lov, som giver personer udvidede beføjelser til at forsvare sig selv, hvis de føler sig truet.

George Zimmerman var af sin advokat instrueret i ikke at vise for megen glæde i tilfælde af frikendelse. (Foto: UPI Photo / Eyevine) Plus Sådan blev han USA's mest hadede mand

George Zimmerman var selvudråbt vagtmand i boligområdet The Retreat at Twin Lakes. Vagtmanden skød Trayvon Martin med et skud i brystet med en pistol.

Vagtmanden har været i myndighedernes søgelys flere gange, siden han blev frikendt for drabet på Trayvon Martin for fire måneder siden.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere