TV: Betjente skyder efter bil fyldt med børn

Nu skal betjentenes rolle undersøges nærmere

Det begyndte med, at en betjent stoppede en minivan i New Mexico State. Og det endte med, at betjentene begyndte at skyde mod minivan'en, selv om der var flere mindre børn i bilen. Forinden smadrede en betjent også den ene siderude.

Nu risikerer den kvindelige fører af bilen at blive tiltalt for en række alvorlige lovovertrædelser. Samtidig skal betjentenes opsigtsvækkebnde indsats undersøges nærmere.

Kørte for stærkt
Betjenten stoppede den 28. oktober kvinden på en landevej syd for Taos, fordi den kørte for stærkt. Inde i bilen var der fem børn i alderen seks til atten år.

Kvinden nægter at slukke for bilmotoren, mens hun taler med betjenten. Pludselig speeder hun op og kører afsted.

Se også: Vilde billeder: Betjent i skudduel ved højlys dag

Hun bliver endnu engang stoppet. Og herefter opstår der både håndgemæng mellem kvinden og betjenten og hendes 14-årige søn.

Smadrer sideruden
Herefter ankommer der forstærkning fra en anden patrulje. Den ene betjent smadrer sideruden med sin politistav. Da kvinden endnu engang forsøger at stikke af, skyder den anden betjent efter bilen.

Efter få kilometers kørsel opgav kvinden dog flugten.Mor og søn blev anholdt. I følge politiet blev der fundet to marijuana piber i bilen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere