Skyldte penge: Døde af knivstik i låret

Et dybt knivstik i låret tog livet af den 30-årige Mohammad Asjad i Ballerup, der skyldte penge til formodet bagmand, som nu er tiltalt for drab

Mohammad Asjad skyldte penge til den 34-årige tiltalte, mener politiet. Derfor blev han afstraffet med et knvistik i låret, som han døde af. (privatfoto og politifoto)
Mohammad Asjad skyldte penge til den 34-årige tiltalte, mener politiet. Derfor blev han afstraffet med et knvistik i låret, som han døde af. (privatfoto og politifoto)

Tre mænd var på en voldelig inkasso-turné i Ballerup i marts, og da de mødtes med skyldneren Mohammad Asjad, 30, på en p-plads på Baltorpvej, var planen, at han skulle afstraffes med et knivstik i låret.

Det samme havde de tre nemlig gjort med en anden skyldner blot 25 minutter tidligere på en p-plads på Tempovej i Ballerup.

Men knivstikket i Mohammad Asjads venstre lår blev fatalt. Kniven gik mindst 15 centimeter ind i venstre lår fra ballen og frem til lysken og skar pulsåren over. Mohammad Asjad døde på hospitalet to døgn senere.

Det fremgår af statsadvokatens anklageskrift mod de tre mænd, der stilles for retten i Glostrup i starten af december.

To af dem, 24 og 33 år, er tiltalt for grov vold mod de to skyldnere, der havde narkogæld, mens hovedmanden, 34, er tiltalt både for grov vold og for drabet på Mohammad Asjad.

Se også: Flugten slut: Mordsigtet anholdt i udlandet

Den 34-årige blev anholdt i Holland efter en international arrestordre og udleveret. Politiet mener, at både Mohammad Asjad og det andet offer, AG, skyldte penge for narkotika til den 34-årige. De tre tiltalte nægter sig skyldige, og derfor skal sagen for et nævningeting.

Anklageskriftet beskriver, hvordan de tre tiltalte den 13. marts kl. 19.15 passede det første offer, AG, op på p-pladsen ud for Spillehallen på Tempovej i Ballerup, hvor den 34-årige gav ham et knivstik i venstre lår.

Så blev AG tvunget ind i en bil og kørt rundt i Ballerup, hvor han skulle forsøge at skaffe penge til den 34-årige.

Se også: Afstraffet med knivstik for narkogæld

Det lykkedes tilsyneladende ikke, og derfor gik de tre mænd videre til den næste skyldner i rækken: Mohammad Asjad.

Han blev ringet op, og forlod familiens lejlighed på Baltorpvej for at mødes med mændene på p-pladsen ud for Baltorpvej 191.

Ifølge anklageskriftet vidste alle tre, at den 34-årige ville bruge kniven mod Mohammad Asjad i forsøget på at inddrive gælden. Kl. 19.40 fik han det dybe og fatale knivstik i låret, og overfaldsmændene flygtede.

1 af 2 Den 30-årige blev fundet stærkt blødende i sneen på en p-plads, hvor tililende forsøgte at stoppe blødningen ved at stikke en finger i såret. Politiet troede først, at han var blevet skudt. (Foto. Kenneth Meyer)
2 af 2 Mohammad Asjad skyldte penge til den 34-årige tiltalte, mener politiet. Derfor blev han afstraffet med et knvistik i låret, som han døde af. (privatfoto og politifoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere