Politiet har anholdt fem mænd for groft overfald

Fem mænd overfaldt en flok 15-årige drenge og stjal deres mobiltelefoner og andre værdigenstande

Politiet sendte overvågningsfotos ud. Det gav pote.
Politiet sendte overvågningsfotos ud. Det gav pote.

Københavns Politi har anholdt fem mænd, der en nat i oktober udsatte fire 15-årige drenge for et groft gaderøveri i indre København.

Onsdag den 20. november henvendte gerningsmændene sig selv til Københavns Politi, hvorefter de blev anholdt. Fire ud af de fem mænd i dag skal fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

- Der er kommet mange brugbare henvendelser fra befolkningen på grund af den offentlige efterlysning og der skal lyde et stort tak fra Københavns Politi, oplyser politiassistent Karina Ruby Christensen.

Truet med tæsk
Overfaldet skete den 14. oktober 2013 ca. kl. 00.20 på Vesterbrogade ud for nr. 161, hvor drengene stod af en bus. De fem gerningsmænd tog fat i dem og førte dem ned af en sidevej, hvor de blev tvunget til at udlevere deres værdigenstande, oplyser politiassistent Karina Christensen ved Station City.

- De får at vide, at de skal hoste op, ellers får de tæsk.

Både de fire drenge og gerningsmændene steg på bussen ved Ålholm Station.

Og allerede der fornemmede drengene, at der var fare på færde.

- Den ene af gerningsmændene spurgte, hvilke telefoner drengene havde, hvorefter de fem gerningsmænd talte højlydt på, hvad drengene tror, er arabisk, lyder det fra politiassistenten.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere