Renset for alvorlig sex-anklage: Vil genfinde roen på fisketur

33-årig mand siger, han ikke bærer nag mod dem, der gik til politet med deres mistanke

Foto: Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Lettelse er nok en underdrivelse. For alle følelser kom i spil, da Retten i Næstved torsdag frikendte den 33-årige , der var anklaget for flere gange at have voldtaget sin steddatter, da hun kun var tre - fire år.

- Hvis jeg havde hørt en tilsvarende beretning fra et barn, ville jeg formentlig have gjort det samme, som de mennesker, der anmeldte mig. Jeg har også stor respekt for de folk, der har arbejdet med sagen, selv om det altså kostede mig 65 dage i fængsel og et mistet job, siger den frikendte til Ekstra Bladet.

Se også: Frikendt for voldtægt af tre-årig

Umiddelbart bekymrer det ham ikke, at rettens afgørelse viste splittelse blandt dommerne, hvor to stemte for frifindelse og en for en fældende dom.

- Spørger du mig og min advokat, så regner vi ikke med, at sagen kører videre i Landsretten. Det stopper her, fordi byrettens behandling har vist, at der simpelthen ikke er kød på den, siger han.

Den frikendte forbereder sig nu på et par dages fisketur, hvor han håber at finde lidt af den ro, han siger, han har savnet siden anholdelsen først i juli.

- Så håber jeg også, at min nuværende kæreste og jeg kan genoprette vort tillidsforhold, så vi sammen kommer igennem det her, siger den 33-årige, der ikke frygter reaktionen fra sin tidligere samlever.

- Godt nok fik jeg et vink om at forlade retten i en vis fart, fordi nogen kunne føle sig provokeret af frifindelsen, men jeg tror ikke, det kommer videre, vurderer han.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere