Tre unge anholdt for røveriforsøg med Scream-masker

Taxichauffør blev sparket i hovedet af tre maskerede mænd, hvoraf to bar Scream-masker. Nu er tre anholdt

Lokalpolitiet i Randers har efter nogle dages intens efterforskning anholdt tre unge mænd, der menes at være dem, som i weekenden forsøgte at frarøve en taxichauffør i Randers dagens omsætning.

Under overfaldet på den 44-årige chauffør havde mændene hætter trukket ned over hovedet, og to af dem bar masker fra gyserfilmen Scream.

Røveriforsøget fandt sted på Gammel Jennumvej i det nordøstlige Randers kort før klokken to natten til lørdag.

Taxichaufføren var blevet kaldt ud på Gammel Jennumvej i den tro, at han skulle hente en kunde. Men i stedet kastede tre mænd sig over ham og råbte: 'Hit med pengene'.

Chaufføren blev slået og sparket i hovedet flere gange, men det lykkedes ham at flygte fra stedet og ringe efter hjælp. Da politiet ankom, kunne betjentene konstatere, at han havde skader i baghovedet og mudder over hele hovedet.

Røverne forsvandt fra stedet uden udbytte.

De tre anholdte, der nu sigtes for røveriforsøget, er 19-20 år.

De blev anholdt torsdag, efter at politiet havde rundsendt signalementer og bedt offentligheden om hjælp til at finde dem.

Anholdelserne fandt sted på to adresser i Randers torsdag formiddag og torsdag aften. To af mændene er randrusianere, mens den tredje kommer fra Sdr. Omme.

De tre mænd blev fredag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers, hvor en dommer varetægtsfængslede dem frem til den 17. december.

Ingen af de unge valgte at kære varetægtsfængslingen, oplyser politikommissær Mogens Brøndum, Østjyllands Politi.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere