Ville tæve elskerinde til abort: Jeg ville ikke være far

En 25-årig mand blev fredag dømt for at have sparket og slået sin gravide elskerinde i forsøget på at fremprovokere en abort

På en øde boldbane på Amager blev den unge gravide kvinde tæsket af sin elsker. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
På en øde boldbane på Amager blev den unge gravide kvinde tæsket af sin elsker. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

En 25-årig mand har fået en dom på seks måneders fængsel i en sag, som anklager Sidsel Klixbüll i byretten fredag kaldte 'fremmedartet og absurd'.

Ifølge anklageskriftet overfaldt 25-årige JA, der har pakistanske rødder, sin tidligere elskerinde, 19-årige M, på en boldbane ved Øresunds Boulevard.

Pigen blev sparket og slået i ansigtet og på kroppen, ligesom hun fik mast JA's ben ind mod sin hals, så hun ikke kunne få luft. Derefter skulle han have bidt hende i låret samt ført nøgler og pinde op i hendes underliv.

Den 25-årige mand har erkendt, at han har slået og sparket kvinden få gange, men nægter at have ført genstandene op i hendes underliv.

Et flertal af dommerne fandt det heller ikke bevist, at den 25-årige skulle have ført nøgler og pinde op i kvindens skede.

Selv forklarer han overfaldet på kvinden således:

- Jeg ville ikke være far, og jeg var meget frustreret. Men jeg tænkte ikke på, at hun var gravid og at det kunne skade barnet.

Havde tilfældig sex
Den 25-årige JA og 19-årige M fandt hinanden tilfældigt på Facebook. Begge havde oprettet profiler med navne, der ikke er dem, der står på deres dåbsattest. De kommunikerede kun gennem det sociale medie og mødtes en gang imellem. Gennem flere måneder havde de to et seksuelt forhold, som begge var indforstået med.

- Vi havde for det meste sex i min lejlighed. Derefter fulgte jeg hende hjem, fortalte den 25-årige.

Dog blev den 19-årige kvinde gravid.

- Jeg fik af vide af min læge, at jeg var fire måneder henne. Derfor var abort ikke en mulighed, lød det fra den 19-årige kvinde i retten.

Havde anden kæreste
Det er også på Facebook, at den 19-årige fortæller om graviditeten. En facebookchat læst op i retssalen vidner om, at JA ikke vil have noget med barnet at gøre. Den 19-årige forklarer, at hun er nødt til at opgive faderens identitet til kommunen, da det er reglerne i Danmark.

Han skriver til hende, at han har haft en anden kæreste i fire år, som han vil miste, hvis hans navn kommer frem i forbindelse med et barn. Han tilføjer under afhøringen, at han også vil få problemer med sin familie.

- Min familie er fra Pakistan. Der går man meget op i, at man er gift, før man får børn.

Voldeligt møde
Den 9.september om aftenen mødes de to for at tale om tingene. Men mødet ender med, at den 19-årige kvinde bliver udsat for vold. De to har meget forskellige versioner af, hvad der præcist skete den aften.

- Det er rigtigt, at jeg slog hende et par gange, men hun stak selv fingre nøgler og pinde op i sit underliv, fordi hun ville fremkalde en abort. Jeg sagde, at hun ikke skulle gøre det, lød det fra JA.

Den 19-årige kvinde forklarede dog, at den tidligere elsker holdt hende fast, og at han agerede præcist som beskrevet i anklageskriftet.

- Han sagde: Du får ikke lov at gå, før jeg har fået den baby ud af dig.

Den unge kvinde forklarer yderligere, at hun efter en times mareridt på boldbanen, får JA overtalt til at gå hjem til lejligheden, der ligger i nærheden. Hun siger, at hun vil tage nogle piller, så hun kan abortere.

- Jeg var så bange, og ville bare have ham til at holde op med at slå, sagde hun.

Oppe i lejligheden venter den unge piges veninde, der får tilkaldt politiet. Politiet anholder JA, der ikke forsøger at flygte.

Den 19-årige forklarer, at hun har haft det meget svært siden overfaldet. Hun var i arbejde, da overfaldet skete, men er nu sygemeldt og på kontanthjælp. Hun er stadig gravid og skal føde til marts.

Inden dommen faldt, sagde JA til dommeren, at han var meget ked af det, han havde gjort, og at de aldrig ville se ham i en retssal igen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere