19-årig stukket ned i S-tog

Politiet efterlyser ung mand, som er løbet fra Ny Ellebjerg Station efter knivstikkeri. 19-årig er blevet stukket i benet

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)

En ung mand er kort efter klokken 15 blevet stukket ned i et S-tog på Ny Ellebjerg Station.

Det oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet.

- Han er blevet stukket i benet og modtager lige nu behandling på hospitalet. Vi har ikke nærmere om hans tilstand, men den første melding, vi fik, gik på, at han ikke var i livsfare, siger efterforskningsleder Dan Aakerhjelm Sørensen.

Der er tale om en ung mand på 19 år. Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at der er tale om et banderelateret opgør, oplyser politiet.

- Vi kender ikke motivet endnu, siger Dan Aakerhjelm Sørensen og tilføjer, at politiet umiddelbart arbejder ud fra, at der er tale om et internt opgør - eller muligvis at gerningsmanden har forvekslet offeret med en anden og dermed stukket den forkerte.

Efterlyser vidner
Politiet er nu i gang med at se videoovervågning igennem og hører desuden gerne fra vidner, der har set den formodede gerningsmand løbe væk fra stationen cirka klokken 15.15.

Han beskrives som lys i huden og i starten af 20'erne. Han var iført en sort hættetrøje med et hvidt logo (som mindede om et kryds) på venstre bryst og en hvid markering på trøjens højre ærme.

Derudover bar han mørke bukser, mørke sko og havde en grå rygsæk med sig.

- Har man set en, der passer på den beskrivelse, må man meget gerne ringe til politiet, lyder opfordringen.

- Vi ved endnu ikke, hvem han er, men det finder vi ud af, det er jeg sikker på. Vi skal nok have ham i løbet af et par dage, siger efterforskningslederen.

Københavns Politi kan kontaktes på tlf. 114.

S-togene linje A og E kører resten af dagen med længere rejsetid på grund af politiets arbejde på S-togs-stationen, melder DSB.

1 af 2 (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 2 (Foto: Kenneth Meyer)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere