Massemorderen Manson: - Jeg skal giftes med 25-årig

Kvinde vil med Manson - vil giftes med 79-årig sektleder og massemorder

79-årige Charles Manson skal giftes med en 25-årig skønhed.  (AP Photos/California Department of Corrections, file)
79-årige Charles Manson skal giftes med en 25-årig skønhed. (AP Photos/California Department of Corrections, file)

Den i Californien livstidsdømte Charles Manson skal i følge eget udsagn giftes med en 25-årig kvinde. Det skriver magasinet Rolling Stone.

Den 25-årige, som Manson siger, han skal giftes med, hedder nu Star. Et navn, som Manson har givet hende. Og hun har besøgt ham rutinemæssigt siden, hun var 19 år.

- Folk tror, jeg er tosset. Men de ved ingenting. Det her er det rigtige for mig. Det er, hvad jeg er født til, siger hun til Rolling Stone.

Magasinet beskriver, hvordan det i første omgang var Mansons skriverier om økologi og miljøbevarelse, der fik hendes øjne op for Manson.

Det beskrives også, hvordan hun i øvrigt af udseende ligner en af Manson-sektens andre medlemmer, Susan Atkins, der døde i 2009. Frem til sin død afsonede 'Sexy Sadie' som Manson yndede at omtale hende, en dom for sin deltagelse i drabene i 1969.

Dræbte Polanskis hustru
Den nu 79-årige Manson er i toppen over herostratisk berømte fanger i USA, efter han i sidste del af 1960'erne samlede en sekt omkring sig. I første omgang var det hippiehappy, flower power, fri sex - gerne i gruppevis - og ikke mindst stoffer. I særdeleshed LSD.

Sektlederen Manson, der tidligere havde tilbragt en del år i spjældet, ville det dog anderledes. I august 1969 beordrede han over to nætter sektmedlemmer ud på drabstogt, hvor et af ofrene var Sharon Tate, der var gift med filminstruktøren Roman Polanski og gravid i 8. måned.

Se også: Charles Manson stadig for farlig til løsladelse

Sammen med Tate blev også yderligere to personer, der var i selskab med den gravide, dræbt den nat.

Godt et døgn senere trængte andre sektmedlemmer ind hos en supermarkedsdirektør og dennes kone. Begge blev dræbt.

Alle fem drab var uhørt blodige - og målet var fra Mansons side at starte en racekrig. I øvrigt delvist baseret på Beatles-sangen Helter Skelter, som i følge Manson forudsagde netop en apokalyptisk racekrig.

Se også: Manson-morder bliver alligevel ikke løsladt

I første omgang blev Manson dømt til døden, men dommen blev automatisk omstødt til livstid, da Højesteret i Californien afskaffede dødsstraffen. Staten har siden genindført dødstraf, men det har ikke fået betydning for Mansons dom.

Ud over diverse skriverier har Manson også lavet og indspillet musik. Både før og efter dommen. Ligesom han siden er blevet en slags kultfigur i dele af amerikansk populærkultur - blandt andet har Guns n Roses indspillet et Charles Manson kopinummer.

Hør Mansons originalversion af ' Look at your game girl' her

Også stjernen Marylin Manson har via sit navn ladet sig inspirere af den drabsdømte kultleder.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere