Chokeret træner: Mødes med drengene senere i dag

Fodboldholdet med den 14-årige kniv-kvæstede dreng har forladt turneringen på Fyn

Det var her udenfor Otterup Skole, at den 14-årige blev stukket ned. ( Privatfoto)
Det var her udenfor Otterup Skole, at den 14-årige blev stukket ned. ( Privatfoto)

- Jeg ved ikke, hvordan drengene har det nu. Vi skal mødes med dem senere idag for at tale tingene igennem.

Det var en både træt, chokeret og fåmælt Vanløse IF træner, Henrik Mamsen, som Ekstra Bladet talte med søndag eftermiddag.

Henrik Mamsen oplevede i aftes, hvordan en 14-årig dreng fra U 15 holdet blev stukket ned og måtte indlægges på Odense Universitetshospital.

Rejste omgående hjem
Vanløse IF stillede med to hold til Øens Hold Cup fodboldstævne på Otterup Skole på Nordfyn. Men efter at den 14-årige i aftes fik skåret maven op med det livstruende knivstik, valgte træneren at tage hjem med de to hold.

- Drengene har sovet på hjemturen, og derfor har vi ikke fået talt tingene igennem med dem. Det gør vi som sagt senere i dag. Ellers har jeg ikke yderligere at sige, lyder det fra Henrik Mamsen.

Den 14-årige dreng kom op at toppes med en jævnaldrende spiller fra Fuglebakken i Aarhus om, hvem der stod først i en kø. De besluttede sig for at gå udenfor for at afgøre sagen. Og det var her, at kniven blev trukket.

Ingen vitale organer ramt
Holdet fra Fuglebakken besluttede også at afbryde turneringen efter det dramatiske overfald. Holdene fra Middelfart og Højfyn er også taget hjem.

De øvrige kampe spilles som planlagt. Ingen af de unge spillere har bedt om krisehjælp og den 14-årige dreng er udenfor livsfare.

Ved et rent mirakel blev kun muskulaturen i maven skåret op. Ingen vitale organer blev ramt af kniven.

Fyns Politi er nu ved at undersøge, hvorfor den 14-årige overhovedet havde en kniv med til fodboldstævnet.

Da gerningsmanden er under 14 år, så kan han ikke retsforfølges. Han er nu anbragt på en lukket institution for unge.Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere