Norsk popgruppe i vildt biluheld

To medlemmer af popgruppen Donkeyboy slap yderst heldigt fra et dramatisk biluheld i hjemlandet Norge, da deres chauffør mistede kontrollen over bilen i høj hastighed

Alle i bilen blev forslåede, men led ikke yderligere skader. (Foto: Cato Sundberg)
Alle i bilen blev forslåede, men led ikke yderligere skader. (Foto: Cato Sundberg)

Det kunne være gået helt galt, da to medlemmer fra den norske popgruppe Donkeyboy søndag kørte galt på vej til lufthavnen efter en koncert i Svolvær.

Bilen kørte ind i et sving med høj hastighed, da chaufføren mistede kontrollen over bilen og nær kørte frontalt ind i en sneplov inden bilen røg af vejen og rullede rundt.

Bandets trommeslager Thomas Drabløs og bassist Kim Andre Johansen var i bilen sammen med tre personer fra crewet og chaufføren, som var hyret til opgaven. Ingen kom alvorligt til skade.

- Det var en skræmmende oplevelse. Føret var ganske 'uggent', det blæste og var glat. Chaufføren kørte hurtigt ind i svinget, omkring 100 km/t. I svinget kom en sneplov kørende i modsatte retning. Da mistede han kontrollen. Var vi kommet ind i svinget et sekund tidligere, havde vi kollideret med sneploven, siger Ulf Larsen, crew-medlem som var om bord i bilen, til lofotposten.no.

Fandme glad

De øvrige tre bandmedlemmer, Cato Sundberg, Kent Sundberg og Peter Michelsen, sad i bilen lige bag ved, og var vidner til det dramatiske uheld. Forsanger Cato Sundberg genvandt hurtigt fatning og tog et billede af ulykkesbilen.

- Halvdelen af gutterne var med på denne tur. Fandme glad for det endte godt, skriver han på Instagram, hvor han har publiceret billedet.

De involverede i uheldet har været forbi skadestuen, hvor lægerne har konstateret, at de ikke er kommet noget alvorligt til. Donkeyboy er for tiden på turne i hjemlandet, og den fortsætter som planlagt, oplyser bandet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere