Politi har fået flere tip om knivstikker

Politi: Tror ikke det var tilfældigt, at knivstikker hakkede kniv i låret på ung mand

Politiet efterlyser denne mand for knivangrebet i s-toget mellem Åmarken Station og Ny Ellebjerg Station fredag.(Foto: Politifoto)
Politiet efterlyser denne mand for knivangrebet i s-toget mellem Åmarken Station og Ny Ellebjerg Station fredag.(Foto: Politifoto)

Københavns Politi har fået flere tip i sagen om den arabisk-udseende mand, der fredag eftermiddag i toget mellem Åmarken Station og Ny Ellebjerg Station stak en 19 årig ung mand, som var medpassagerer, i venstre lår med en stor kniv.

- Vi har fået 10-15 tip om forskellige navngivne personer. Vi følger op på alle tip, men hører fortsat gerne fra offentligheden, hvis man ved noget i sagen eller genkender knivstikkeren, siger den centrale efterforskningsleder hos Københavns Politi, Dan Aakerhjelm Sørensen, til Ekstra Bladet.

Se også: Knivstikker efterlyses af politiet

Gerningsmanden gik gennem kupéen med kniven i hånden, inden han nåede frem til det 19-årige offer og pludselig gjorde udfald med kniven og truede offerets venner til at for holde sig i ro, mens han selv stak af i løb væk fra Ny Ellebjerg Station.

Se også: 19-årig stukket ned i S-tog

Københavns Politi har genafhørt offeret.

- Han kender ikke gerningsmanden fra tidligere, siger Dan Aakerhjelm Sørensen til Ekstra Bladet.

Politiet frygter dog ikke, at der er tale om en mand, der går rundt og stikker tilfældige mennesker ned med kniv.

- Vi tror, at gerningsmanden har taget fejl af offeret og en anden, og at han havde et motiv til knivstikkeriet. Vi kender ikke motivet, men er af den overbevisning at én bestemt person skulle stikkes, men at han stak den forkerte, og derfor frygter vi ikke at han render rundt og stikker med kniv i togene på må og få, siger Dan Aakerhjelm Sørensen til Ekstra Bladet.

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, formentlig Arabisk eller Mellemøstlig af udseende, lysebrun i huden, 20-25 år, sort kort krøllet hår. lille tyndt overskæg.

Iført mørke sko, mørke bukser, sort hættetrøje med hætten på, og der er hvid tekst ned over højre ærme, samt et stort rundt hvidt ”logo/mærke på ryggen” Hvid skrift på venstre bryst : ”SIEVI”/eller ”SEVE”, bar en mørkgrå rygsæk af mærket Eastpak . Han bar på en stor kniv.

Har du oplysninger i sagen, kontakt da Københavns Politi på telefon 114.

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 Politiet efterlyser denne mand for knivangrebet i s-toget mellem Åmarken Station og Ny Ellebjerg Station fredag.(Foto: Politifoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere