Ekssamlever bortførte kvinde

37-årig kvinde bortført i Brande og truet i to timer, før det lykkedes hende at flygte

Fire mænd blev søndag eftermiddag blevet anholdt i en sag om bortførelse af en 37-årig kvinde, der umiddelbart er blevet truet i to timer, før det lykkedes kvinden at flygte fra et hus i Hampen nær Ikast, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 37-årige kvinde blev hentet af tre mænd på en adresse i Brande klokken 10.22.

- Den ene af mændene er kvindens tidligere samlever, sagde vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jørgen Christensen, tidligere søndag til Ekstra Bladet.

Kvinden blev kørt til et hus i byen Hampen, hvor hun blev holdt frihedsberøvet.

- Tre af mændene blev anholdt i huset i Hampen, mens den sidste blev anholdt tæt ved, sagde Jørgen Christensen til Ekstra Bladet.

- Vi ved ikke, hvorfor de har bortført og frihedsberøvet kvinden. Vi er ved at afhøre dem netop nu, og jeg ved ikke, hvordan de stiller sig til sigtelserne, sagde Jørgen Christensen.

Kvinden er ifølge politiet blevet truet.

- Jeg kan af efterforskningsmæssige årsager ikke komme nærmere ind på truslernes karakter, og jeg vil hverken be- eller afkræfte, om kvinden har været udsat for vold. Hun har det efter omstændighederne godt, men jeg ønsker ikke at gå i detaljer af hensyn til efterforskningen, sagde Jørgen Christensen til Ekstra Bladet.

Kvinden havde selv held til at flygte fra huset og alarmerede politiet.

- De tre af mændene blev i huset, da kvinden var flygtet, og alle fire lod sig anholde uden dramatik, sagde Jørgen Christensen.

Sent søndag aften oplyste Midt- og Vestjyllands Politi, at tre af de anholdte mænd var blevet løsladt. En 37-årig mand - kvindens ekssamlever er fortsat tilbageholdt.

Politiet sigter ham for vold, frihedsberøvelse, trusler og ulovlig indtrængning mod den 37-årige kvinde.

Samleveren skal afhøres af politiet igen mandag, før juristerne hos Midt- og Vestjyllands Politi tager stilling til, hvorvidt den 37-årige mand skal kræves fængslet i et grundlovsforhør.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere