14-årig erkender: Stak dreng ned efter skænderi i madkø

Skænderi i madkø kunne være endt helt galt, siger politiet. Den skyldige er anbragt på lukket institution

En 14-årig blev i aftes stukket ned med en kniv efter et skænderi i en madkø. Foto: Privat
En 14-årig blev i aftes stukket ned med en kniv efter et skænderi i en madkø. Foto: Privat

Ved du noget? Kender du offer og gerningsmand? Så tip os på mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

En 14-årig dreng fra Aarhus-området har indrømmet, at det var som ham, som lørdag aften stak en jævnaldrende dreng med kniv i forbindelse med et skænderi under et fodboldstævne på Fyn.

Hvorfor han havde en kniv med til fodboldstævnet i Otterup på Nordfyn, har politiet ikke fået nogen forklaring på.

- Men han erkendte i nat at have stukket en anden af deltagerne ved stævnet efter et skænderi i en madkø. Han er nu overgivet til de sociale myndigheder i Aarhus, og anbragt på en lukket ungdomsinstitution, siger Hans Frederiksen, vagtchef ved Fyns Politi.

Se også: 14-årig alvorligt knivsåret ved fodboldstævne

Politiet fandt gerningsvåbnet sent lørdag aften. Offeret, der er fra København, er nu uden for livsfare, men ifølge Hans Frederiksen kunne det være gået helt galt.

Der var tale om et knivstik, eller snit, i bughulen. På et tidspunkt så det meget kritisk ud, og drengen blev hurtigt bragt til Odense Universitetshospital.

Uenigheden mellem de to 14-årige opstod i en madkø, og fortsatte så i skolegården, hvor den ene trak en kniv.

Et vidne beskrev situationen således over for Ekstra Bladet i aftes:

- Det hele startede da en dreng sprang en anden dreng over i madkøen. Så sagde drengen der var blevet sprunget over, at den anden lige skulle kende sin plads. Så foreslog den ene, at de ordnede det uden for. En halv time senere stod de uden for skolen og begyndte at skubbe til hinanden. Så kom der en tredje, der ville forsvare en af dem, og stak ham den anden ned. Tarmene væltede ud, fortalte vidnet.

Et andet vidne kunne fortælle, at alle børnene på et tidspunkt blev bedt om at blive i deres klasseværelser, hvor de skulle overnatte mellem lørdag og søndag.

Vagtchefen hos Fyns Politi fortæller, at man jo ikke kan sigte den 14-årige og derfor har overgivet ham til de sociale myndigheder.

- Men vi skal jo have klarlagt sagens fulde omstændigheder, siger Jesper Fält.

Fodboldstævnet er det såkaldte Øens Hold Cup, hvor der er deltagere fra både Jylland, Fyn og Sjælland. Det vides endnu ikke, om turneringen fortsætter søndag.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere