Pistolmand på Yale University

Der er storalarm på det prestigefyldte universitet Yale, efter det er bekræftet, at en pistolmand opholder sig på de studerendes beboelsesområde

Kampklædt politi leder efter den bevæbnede mand. (Foto: Twitter)
Kampklædt politi leder efter den bevæbnede mand. (Foto: Twitter)

Update: Yale har angiveligt hævet en del af uiversitetets lockdown, men politiet leder mandag aften, dansk tid, stadig efter pistolmanden på området.

Et af verdens mest prestigefyldte universiteter, Yale University, er lukket fuldstændig ned efter rygter om en pistolmand på universitetets beboelsesområde er blevet bekræftet.

Politiassistent Jeff Hoffman fra politiet i New Haven, hvor Yale ligger, siger til flere medier, at der ikke er affyret skud og at ingen er kommet til skade på nuværende tidspunkt.

Universitetet opfordrer i et tweet alle studerende til at holde sig indenfor, indtil de hører andet.

En anonym person ringede til politiet i New Haven, og afslørede, at der var en mand med en pistol på universitetets område. Personens bofælle havde angiveligt talt om at 'tage hen på Yale og skyde folk'. To vidner bekræftede efterfølgende, at de havde set en person med en pistol.

Politiet er massivt til stede, og de seneste oplysninger går på, at de er i gang med at gennemsøge de studerendes værelser på jagt efter den bevæbnede mand. Mange af eleverne er hjemme hos deres familier i anledning af den amerikanske helligdag thanksgiving, men en del er stadig på universitetet.

Ekstra Bladet følger sagen...

1 af 2 Yale regnes for at være et af de bedste universiteter i USA. (Arkivfoto)
2 af 2 Kampklædt politi leder efter den bevæbnede mand. (Foto: Twitter)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere