Mand ventede på autohjælp - stukket i pulsåren

Mand stukket flere gange med kniv – anholdt mand løslades formentligt

Se video fra gerningsstedet på localeyes.dk.

Det var mens en 47-årig mand sad og ventede på at få hjælp til sin havarerede bil, at han pludselig blev overfaldet af tre ukendte gerningsmænd.

Af ukendte årsager ventede manden på autohjælp i krydset Hillerødgade og Borups Allé på ydre Nørrebro sammen med sin kammerat ved 19.40-tiden i aftes, da en bil pludselig kørte op på siden af dem.

To mænd steg ifølge politiet ud mens den tredje formentligt blev siddende bag rattet.

- Du holder dig bare langt væk, ellers kommer du til skade, skulle to af gerningsmændene have sagt til mandens kammerat på passagersædet, da de gik til angreb.

- Der opstår slåskamp i bilen, og den 47-årige bliver stukket to gange med kniv. Et i underbenet og et i baglåret, og det sidste stik rammer altså hans pulsåre, og det er altid kritisk, forklarer den Centrale Efterforskningsleder Kristian Aaskov til ekstrabladet.dk.

Den 47-årige blev efterfølgende opereret på Rigshospitalet og var ved midnatstid meldt uden for livsfare.

Politiet anholdt dog senere på aftenen en mand, der i første omgang blev mistænkt for overfaldet.

- Det var vidners udsagn omkring flugtbilen, og hele hans opførsel, der førte til anholdelsen, men vi formoder alligevel ikke, at han har noget med det at gøre, og derfor vil han nok blive løsladt senere, oplyser Kristian Aaskov.

Hvad motivet er til overfaldet er endnu uklart.

- Vi har kun meget kort fået mulighed for at afhøre ham, så vi har ingen idé om, hvad der ligger bag. Umiddelbart ligner det dog ikke noget banderelateret. Der var mange vidner, men de har forskellige opfattelser af flugtbilen, men nu må vi se, om vi kan få flere oplysninger fra overvågning og andre ting, oplyser efterforskningslederen.

Angiveligt kom kammeraten til den 47-årige intet til under knivstikkeriet.

Ekstra Bladet følger sagen

Ved du noget? Så send en mail til Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller send en sms/mms til 1224 (koster alm. sms-takst)

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere