To brødre i ulykke: en dræbt og en kvæstet

En 16-årig dreng er dræbt og hans 14-årige lillebror er i livsfare efter en ulykke på en motocrossbane, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

To brødres frontrale sammenstød på en privat motocrossbane på Struer-kanten endte tirsdag ved 16-tiden i tragedie, da en 16-årig dreng blev dræbt og hans to år yngre bror alvorligt kvæstet. Den 14-årige blev her til aften indlagt på Skejby Sygehus i Århus. Han blev kørt i ambulance, angiveligt fordi man frygtede, at han ikke kunne klare transporten i helikopter.

-Vi fik alarmen om ulykken ved 16.15-tiden og har kun foreløbige oplysninger, siger vagtchef Kjeld Nedergaard, Midt og Vestjyllands Politi.

-Det skal være sket sådan, at drengene kører på en privat jordbane oppe ved Struer. Her kører de på et tidspunkt i hver sin retning og møder altså hinanden på en bakketop, hvor de rammer hinanden frontalt og formodentlig med ganske stor kraft, oplyser Kjeld Nedergaard.

Drengene kørte henholdsvis på en crossmaskine og et såkaldt atv-køretøj - et firhjulet, terrængående køretøj.

Det er bare to dage siden, at en kun 13-årig dreng omkom ved en crossulykke på en motorbane på Fyn. Denne ulykke blev overværet af drengens stærkt rystede far.

Politiets forløbige undersøgelser af den forfærdelige ulykke viser, at de to brødre kørte motorcross alene på en privat mark, der netop var blevet høstet.

Det var en nabo til marken, der hørte det voldsomme brag, da de to brødre stødte sammen, oplyser Kjeld Nedergaard.

Moderen til drengene er kørt med ambulancen til Århus, hvor den 14-årige, der er livsfarligt kvæstet, skal behandles.

- Vi forventer ikke få noget svar her i aften fra lægerne, fortsætter Kjeld Nedergaard. Jeg formoder han bliver lagt i respirator. Men jeg kan sige så meget, at hans tilstand er yderst kritisk.Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere