Ville skjule sine bryster - og kørte galt

Nu er den 24-årige kvinde frikendt for trafikdrabet på den ven, som var årsagen til ulykken - fordi han løsnede hendes bikinitop

Den 24-årige Brittany Lahm blev forleden frikendt for trafikdrabet på sin ven, 19-årige Brandon Berman, da Appelretten i Brooklyn mente, at han selv var skyld i ulykken, fordi han løsnede Lahms bikinitop. (Arkivfoto)
Den 24-årige Brittany Lahm blev forleden frikendt for trafikdrabet på sin ven, 19-årige Brandon Berman, da Appelretten i Brooklyn mente, at han selv var skyld i ulykken, fordi han løsnede Lahms bikinitop. (Arkivfoto)

Det er en absurd, tragisk og langstrakt sag, der endelig er nået sin afslutning, da retten i Brooklyn, New York forleden lod hammeren falde over den tiltalte 24-årige Brittany Lahm, der en julidag i 2008 kørte galt med bilen fuld af kammerater.

Et biluheld, der kostede kammeraten Brandon Berman livet på sin 19 års fødselsdag. Men det var selvsamme Brandon Berman, der under hele retssagen har været omdrejningspunktet – og så den bikinitop, som Brittany Lahm havde på den pågældende dag ikke mindst.

Vennen løsnede bikinitop – og blev dræbt
For det var bikinitoppen, der var årsagen til, at Lahm og fire andre jævnaldrende venner kørte galt, ramte autoværnet og rullede rundt. I kådhed valgte den 19-årige Berman nemlig at løsne venindens bikinitop. Lahm, der var fører af bilen, slap derfor rattet for at rette op på de løsthængende attributter, og det var her, ulykken indtraf.

Siden har hun stået anklaget for færdselsdrabet på sin kammerat og ikke mindst gået gennem et civilt søgsmål fra en anden passagerer, hvis ellers lovende fodboldkarriere brat blev slået i stykker på grund af ulykkens medførte skader.

Men i sidste uge fastslog Appelretten i Brooklyn så endelig fast, at den 24-årige Lahm ikke kan klandres for vennens bikini-spøg, selvom hun et øjeblik løftede hænderne fra rattet.

- Lahms bikini-top problem medførte en pludselig og uforudseelig krisesituation, som hun ikke kan stå til regnskab for, lød konklusionen blandt andet ifølge Daily News.

Vens kådhed redder Lahm fra dom
Under retssagen blev der også lagt vægt på det 19-årige fødselsdagsbarns opførsel forud for bikini-indfaldet. Blandt andet at han havde slået en paraply op inde i bilen og stukket sine fødder i hovedet på Brittany Lahm.

Bikini-indehaveren selv havde efter dommen dog ingen kommentarer til sagen, der i sidste instans kan ende med at nå højesteret, hvis dommen bliver anket.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere