Mand forsøgt myrdet i muligt bandeopgør

En 30-årig mand blev tirsdag aften stukket ned i sit hjem i Næstved. Politiet oplyser, at der muligvis er tale om et bandeopgør

En 30-årig mand blev tirsdag aften stukket ned i nærheden af en formodet rockerborg på Præstøvej i Næsteved. Billedet er taget i forbindelse med, at politiet i forrige måned udstedte forbud mod at opholde sig i ejendommen (Foto: Per Rasmussen)
En 30-årig mand blev tirsdag aften stukket ned i nærheden af en formodet rockerborg på Præstøvej i Næsteved. Billedet er taget i forbindelse med, at politiet i forrige måned udstedte forbud mod at opholde sig i ejendommen (Foto: Per Rasmussen)

To gerningsmænd opsøgte kort før midnat tirsdag en 30-årig mand i hans hjem i Næstved, hvor de stak ham flere gange i maveregionen.

Manden fik efterfølgende tilkaldt en ambulance, som bragte ham til sygehuset, hvor han ifølge politiet er uden for livsfare. Alligevel har politiet endnu ikke haft lejlighed til at gennemføre en grundig afhøring, som kan bringe ordensmagten tættere på et motiv for overfaldet.

Se også: Adgangsforbud mod rockerborg forlænget: Påsat brand øger frygt for angreb

Ifølge vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi færdes manden i det lokale rocker- og bandemiljø i Næstved, hvor der i øjeblikket verserer en konflikt mellem Bandidos og udbrydergruppen Westside Nation.

- Vi kender ikke noget til motivet, og vi har ikke haft mulighed for at afhøre den forurettede. Men vi vil ikke udelukke, at det kan have noget med konflikten at gøre, siger Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

Søren Ravn-Nielsen ønsker over for Ekstra Bladet ikke at kommentere, om den mand, der blev overfaldet, har relationer til enten Bandidos eller Westside Nation.

Se også: Politiet forlænger lukning af rockerborg i Næstved

Opgøret ulmer
Med rockerloven i hånden har politiet gennem flere uger forbudt al adgang til en rockerborg på Præstøvej i Næstved, hvor Westside Nation holder til.

Gallemarksvej, hvor overfaldet skete tirsdag aften, ligger i forlængelse af Præstøvej og altså ganske tæt på den formodede Westside Nation-rockerborg.

Rockerne stjæler overskrifter som var de teenage-idoler. Bandidos, Hells Angels og senest Satudarah. Foto: Polfoto/Ekstra Bladet Tæt på Stort tema om rockere

Westside Nation er angiveligt i bad standing hos Bandidos, og det vil sige, at medlemmerne bliver betragtet som fredløse.

- Det er klart, at det er en meget alvorlig sag. Det er sager om drabsforsøg altid, siger Søren Ravn-Nielsen.

Intet signalement
Politiet kender endnu ikke til de nærmere detaljer om, hvordan gerningsmændene kom ind i hjemmet til den 30-årige. Søren Ravn-Nielsen kan derfor ikke svare på, om de blev lukket ind, eller om de tiltvang sig adgang.

De to tidligere medlemmer af Hells Angels, som blev lemlæstet i Ugandaskoven på Amager i København i 2013. (Privatfoto) Krimi Mange barske eksempler: Så brutal er rocker-hævn

- Det er for tidligt at sige noget om endnu. Vi har som sagt ikke haft mulighed for at afhøre den forurettede, siger han.

I forlængelse af knivoverfaldet oplyser politiet i en pressemeddelelse, at man har besluttet at forlænge adgangsforbuddet mod den formodede rockerborg på Præstøvej frem til 4. december 2013.

Der har været adgangsforbud mod ejendommen siden 23. oktober i år.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at det ikke er lykkedes at få et brugbart signalement af gerningsmændene.

Politiet er meget interesseret i henvendelser fra personer, der måtte have oplysninger til sagen. Hvis du ved noget, kan du ringe til politiet på tlf. 114.

Her ligger den formodede Westside Nation-rockerborg på Præstøvej i Næstved</div><br /><br />
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere