51-årig får 11 års fængsel for narkosmugling

Smugling af heroin, kokain og amfetamin fra Holland til Danmark koster en 51-årig mand 11 års fængsel

Politiet lå på lur, da en 51-årig mand fra Sorø kom susende på motorvejen med bilen fyldt med narko 11. august i år.

Nær Slagelse slog betjentene fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til, og nu er den 51-årige Jan Milton Mikkelsen idømt 11 års fængsel ved Retten i Næstved.

Den 51-årige var chauffør i bilen, og i bilen lå en bærepose fra et supermarked med cirka et kilo heroin, et kilo kokain og to kilo amfetamin, som skulle smugles fra Holland til Danmark.

Der er ikke andre anholdte i sagen, og konstitueret advokaturchef Skipper Pelle Falsled formoder, at den 51-årige har haft medgerningsmænd.

- Hvad der videre skulle ske med stofferne, der ved vi ikke rigtigt, men man må forvente, at der har været aftagere af stofferne her i Danmark, siger Skipper Pelle Falsled til Ritzau.

Straffen på 11 års fængsel omfatter også en reststraf på 306 dage fra tidligere kriminalitet, og narkosmuglingen gav derfor lidt mere end 10 års fængsel alene.

Der blev i forbindelse med dommen konfiskeret designermøbler til en samlet værdi af i alt omkring 100.000 kroner. Den 51-årige Jan Milton Mikkelsen kunne ikke sandsynliggøre, at genstandene var erhvervet på lovlig måde eller for hvide penge.

Den 51-årige nægter sig skyldig og har anket dommen til frifindelse i landsretten.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere