Indespærret piges kæreste eje var billede af popidol

Et billede af latino-popsangeren Enrique Iglesias - var den 17-årige indespærrede piges mest værdifulde eje

Forældreparret Fernando og Sophia Richter under afhøringen om de groteske forhold i hjemmet, hvor de tre piger blev holdt indespærret. (Foto: tucsonnewsnow.com)
Forældreparret Fernando og Sophia Richter under afhøringen om de groteske forhold i hjemmet, hvor de tre piger blev holdt indespærret. (Foto: tucsonnewsnow.com)
Tucson News Now

Linje efter linje har den ældste datter af de tre piger, som angiveligt har været holdt indespærret i flere år af deres mor og stedfar, ført en dagbog.

Gemt i en lille pose, som hun havde på sig, da betjente fra Tucson Politi tirsdag morgen fandt hende låst inde i et næsten lydisoleret værelse i huset, holdt hun sin dagbog skjult, som hun gennem det sidste halvandet til to år har ført over sit liv.

Det fortalte politiet på et pressemøde onsdag.

Dagbogen er ikke kun ekstremt vigtig for politiets efterforskning i forhold til at stykke et samlet billede sammen omkring pigernes opvækst og forhold bag de låste døre og overvågede rum sammen. Men den har været mindst ligeså vigtig for den 17-årige pige, der i modsætning til sine yngre søstre - der blev holdt indespærret sammen - var isoleret i sit eget værelse.

Se forældrene under afhøring her:

- Vi har folk, der er i gang med at læse den minutiøst igennem, og den giver os mange informationer om familien, oplyste Roberto Villasenor fra Tucson Politi.

Han understregede samtidig, at han ikke ønskede at uddybe alle detaljerne fra dagbogen af hensyn til pigen.

Men i dagbogen gemte pigen et billede af den spansk-amerikanske popsanger Enrique Iglesias. Et billede som hun var så tilknyttet, at hun blev meget ked af det, da politiet inddrog dagbogen til videre efterforskning.

- Det har var hendes mest værdifulde eje, så vi sørgede derfor senere på dagen at bringe billedet tilbage til den 17-årige pige - og hun blev derfor meget, meget glad for at få det igen, lød det fra pressemødet.

Da pigerne i går blev genforenet alle tre for første gang i flere måneder - måske år, kommenterede de også på hinandens ændrede udseende og forandringer, gengav myndighederne.

Pigerne er nu et sikkert sted sammen alle tre og gennemgår forskellige afhøringer, lægetjek og undersøgelser.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere