Indespærrede søstre slået til blods

De tre søstre, der i flere år var indespærrede, adskilt og overvåget af forældre, blev slået med bøjler

Forældreparret Sophia og Fernando Richter er sigtet for kidnapning, vold og han også for sexovergreb på en af pigerne under 15 år. (Foto: AP)
Forældreparret Sophia og Fernando Richter er sigtet for kidnapning, vold og han også for sexovergreb på en af pigerne under 15 år. (Foto: AP)

NEW YORK, USA (Ekstra Bladet): Flere og flere gruopvækkende detaljer slipper ud fra sagen om de tre søstre fra Tucson, Arizona, der forleden flygtede fra deres hjem og afslørede, at de havde været indespærrede i årevis.

Nye retsdokumenter fra fængslingen af forældreparret Fernando og Sophia Richter afslører ifølge tucsonnewsnow.com, hvordan pigerne ikke kun var indespærrede og konstant blev overvåget fra opsatte videokameraer i deres værelser. Dokumenterne viser også, at pigerne jævnligt blev slået.

Træstave, bøjler og elektriske ledninger blev ifølge pigernes udsagn brugt til at slå dem med på skift på ryggen og i numsen - og slagene stoppede først, når de blødte.

Skulle tage kasket på, når de skulle på toilettet
I huset, som siden tirsdag er blevet gennemsøgt af politiet, fandt myndighederne krus og kopper med mug i og sengetøj med bræk og urin gemt i klædeskabet.

De tre søstre på 12, 13 og 17 år har også betroet politifolk, hvordan de blev tvunget til at drikke vand af de beskidte krus - og vand som kom fra et fyldt badekar.

Reglerne i huset var strikse. Når pigerne eksempelvis skulle på toilettet skulle de iføre sig en sort kasket og række en hånd i vejret inde på deres værelser. Når forældrene via overvågningskameraerne kunne se denne manøvre, fik pigerne kortvarigt lov til at haste på toilettet.

Alarmer overalt
Tidligere er det kommet frem, hvordan pigernes værelser næsten var blevet bygget til lydisolerede rum, og hvordan der på døre og vinduer var installeret alarmer - som blev udløst ved blot meget overfladisk berøring.

Under gårsdagens afhøringer i retten nægtede den 32-årige Sophia Richter at have slået børnene, mens Fernando Richter fortsat nægter at udtale sig i det hele taget.

De står begge sigtet for kidnapning og fysisk samt psykisk overfald på pigerne. Den 34-årige stedfar er også sigtet for seksuelt overgreb på en af pigerne.

Sagen kom frem tirsdag, da de to søstre på 12 og 13 år flygtede sammen fra deres fulde stedfar, der efter sigende skulle have sparket døren ind til pigernes værelse med en kniv i hånden. Fra naboens hjem blev politiet alarmet og ikke mindst informeret om de frygtelige forhold, som pigerne og deres ældste søster har levet under i flere år.

1 af 2 Pigerne blev holdt indespærrede på lydisolerede rum, blev overvåget på kamera og var omgivet af alarmer alle vegne i tilfælde de forsøgte at slippe ud. (Foto: AP)
2 af 2 Forældreparret Sophia og Fernando Richter er sigtet for kidnapning, vold og han også for sexovergreb på en af pigerne under 15 år. (Foto: AP)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere