Mafiaboss ædt levende af svin

'Det var så tilfredsstillende at høre ham skrige. Mamma mia, hvor han kunne skrige', sådan sagde en mafialeder efter han havde serveret en gennemtævet rival for svin

Disse 'arkiv-grise' er helt uskyldige i forhold til æde et levende menneske (Foto: Simon Fals/Polfoto)
Disse 'arkiv-grise' er helt uskyldige i forhold til æde et levende menneske (Foto: Simon Fals/Polfoto)

'Der var intet tilbage'.

Sådan pralede mafialederen fra Ndrangheta i Calabrien i det sydlige Italien.

Udtalelser fra bossen Simone Pepe, 24 år, er kommet frem under en retssag og er tilvejebragt under en enorm undercover-politiaktion.

Politiet har anklaget Pepe for at stå bag flere mord, blandt andet det bestialske drab på rivalen Rancesco Raccosta.

Han blev gennemtævet med jernstænger og smidt i en svinesti, hvor dyrene endte med at æde ham.

- Det var så tilfredsstillende at høre ham skrige. Mamma mia, hvor han kunne skrige. Jeg kunne ikke se det mindste af hans lig bagefter. Folk siger, at svinene nogle gange efterlader noget. Men i sidste ende var der intet tilbage. Sådanne svin kan virkelig æde, siger Simone Pepe på de båndudskrifter, der er fremlagt i retten.

Pepe tilstår drabet - ligesom han har tilstået tre andre. Han siger, at det at det var hævn for drabet på en anden godfather Domenico Bonarrigo.

Bonarrigo forsvandt sidste år sammen med kollegaen Carmine Putrino. Anklagemyndigheden tror, at også disse to er dræbt og endt som grisefoder.

20 mennesker er anholdt og der er beslaglagt millioner af euro i den overståede politiaktion.

- Denne fejde har stået på siden 1950'erne og har krævet utallige liv. Pepe var særlig brutal, siger en talsmand for politiet.

- Ved at fodre svin med sit offer troede han, at han ville opnå respekt hos såvel rivaler som hos sine egne, siger talsmanden.

I Calabrien var der i 2005 massive demonstrationer i Calabrien mod Ndrangheta. Organisationen stod bag drabet på den populære politiker Francesco Fortugno, der blev dræbt på åben gade.

Mafia-organisationen var i årtier kendt for at bortføre rige mennesker i det nordlige Italien og kræve løsesum. Deres aktiviteter og rivalisering med andre grupper menes at have kostet omkring 300 mennesker livet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere