Holiday Inn omdannet til felthospital

Efter helikopterstyrt i Glasgow: Op mod 200 personer bliver behandlet på hotellet Holiday Inn

På denne twitterprofil bekræftes nedstyrtningen af politihelikopteren. (Foto: Twitter)
På denne twitterprofil bekræftes nedstyrtningen af politihelikopteren. (Foto: Twitter)

Der er endnu ikke sat tal på eventuelt omkomne, eller hvor alvorligt gæsterne på den lille pub Clutha Bar er kommet til skade, efter nedstyrtningen af en politihelikopter i Glasgow i Scotland fredag ved midnat.

Dog er der meldinger om, at et stort antal personer er bragt til behandling på det nærtliggende Holiday Inn, som mere eller mindre skulle være blevet omdannet til et felthospital for de tilskadekomne.

Helikopterne styrtede ned kort før midnat i taget på pubben, hvorfra folk flygtede mod udgangen efter propeller og styrhus havde ramt ned midt i en fredagskoncert.

På en twitterprofil proklamerer The Police Roll of Honour Trust følgende: - Vores tanker er med medarbejderne på SP99 helikopteren der styrtede ned i Glasgow - håber alle er ok.

Ikke færre end 15 brandkøretøjer er på stedet og fik via alarmen besked på, at de var på vej til en bygningseksplosion, før det gik op for redderne, hvad der egentligt var sket.

Flere vidner beretter til lokale medier, hvordan de hjalp med at hive blødende folk ud af den forholdsvis lille bygning. Og hvordan der hverken var brand eller eksplosioner, men at stedet til gengæld var dækket i støv.

Andre vidner oplyser, hvordan de bemærkede en mærkelig lyd fra helikopterne, som fløj meget lavt over byen, før den styrtede ned.

Det er uvist, om de ombordværende politifolk i helikopteren er omkommet ved styrtet.

1 af 2 
2 af 2 På denne twitterprofil bekræftes nedstyrtningen af politihelikopteren. (Foto: Twitter)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere