Band efter helikopterstyrt: Fantastisk indsats

Bandet Esperanza spillede på pubben The Clutha i Glasgow til kort før en politihelikopter ramte taget. 'Tak for venlige ønsker og beskeder. Håber alle skadede klarer den', skriver bandet

Foto: AP
Foto: AP

'Bedste ønsker for alle i aften. Håber at alle, der kom ud lykkedes med at komme hjem eller finde et sikkert sted at bo. Til alle, der blev såret: Håber det snart er ordnet. Lad os høre fra dem, vi ikke har hørt fra endnu. Håber de er fundet og er OK'.

Sådan skrev bandet Esperanza i aftes på deres Facebook. De spillet på pubben The Clutha i Glasgow i aftes. Klokken halv 11 lokal tid styrtede en politihelikopter ned i bygningen.

Tvivl om dødstal efter helikopterstyrt

I lang tid var der ikke klarhed over, hvad der var sket og hvor alvorligt det var.

Der er stadig tvivl om dødstallet - det er officielt bekræftet, at en er død og 32 kørt til behandling på hospitalet.

En time efter den første besked skriver bandet: Tak for de venlig ønsker, beskeder og sms'er. Vores eneste interesse nu er sikkerhed for dem, der var mindre heldige end os.

 

Her til morgen er alvoren gået op for musikerne.

'Vi vågner og indser, at alt er frygteligt sandt. På trods af situationen var alle så hjælpsomme og omsorgsfulde. Politi, ambulancefolk og brandfolk gjorde et kæmpearbejde og fortsætter det i dag under ekstremt vanskelige forhold.

Ja, det er en stor begivenhed, og journalister har brug for alle opdateringer, men vær opmærksom på, at vi ikke kan tilføje noget.

Vores største bekymring er, at alle er fundet og får den hjælp de behøver', skriver de på Facebook.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere