Søn: Far blev knust af helikopter

John McGarrigles far sad ved sit stambord, da helikopter styrtede ned i pub

John McGarrigle frygter, at hans 59-årige far, John, blev dræbt i helikopter-tragedien i Glasgow. (Foto: AP/ Twitter)
John McGarrigle frygter, at hans 59-årige far, John, blev dræbt i helikopter-tragedien i Glasgow. (Foto: AP/ Twitter)

En fortvivlet søn frygter, at hans 59-årige far er blandt de dræbte, efter at en politihelikopter fredag aften styrtede gennem taget på en pub i Glasgow, Skotland.

John McGarrigle fortæller, at helikopteren ramte pubben The Clutha tæt ved bordet, hvor hans far, John, ofte fik en fredagsbajer.

- Han var derinde, da helikopteren styrtede. Jeg har tjekket alle hospitaler, og han kom aldrig ud, siger den ulykkelige søn til pressefolk foran det ødelagte værtshus.

Otte personer er foreløbig bekræftet dræbt, men antallet af omkomne vil stige, oplyser skotsk politi. 32 personer er overført til et tre hospitaler i den skotske storby.

Se også: Holiday Inn omdannet til felthospital

John McGarrigle tror, at faderen blev knust under helikopteren.

- Da jeg så stedet, hvor helikopteren havde ramt, vidste jeg bare, at min far var kommet galt af sted. Det var lige der, han altid sad, siger han.

 

Den skotske førsteminister, Alex Salmond, bekræfter, at det var en helikopter fra politiet, som styrtede ned i bygningen på Stockwell Street.

- Det er en sort dag for Skotland, siger førsteministeren på et pressemøde.

To betjente og en pilot var om bord i helikopteren, da den styrtede ned. Ifølge øjenvidner kom helikopteren pludselig ud af kontrol.

- Den faldt ned som en sten fra himmelen, siger et øjenvidne, der overværede ulykken.

Se også: Band efter helikopterstyrt: Fantastisk indsats

Et liveband spillede for de cirka 120 gæster da ulykken skete ved 22.25-tiden. Fraser Gibson, 34, befandt sig på pubben med sin bror.

- Halvvejs gennem sættet lød der en kæmpe eksplosion. Lokalet blev dækket af støv. Vi vidste ikke, hvad der var sket. Folk gik i panik og forsøgte at komme ud af døren, siger han til BBC.

- Det lykkedes mange at slippe ud med det samme. Men det er vanskeligt at sige, hvor mange, der blev fanget i den anden del af baren, siger han.

 

 

1 af 2 (Foto: AP)
2 af 2 John McGarrigle frygter, at hans 59-årige far, John, blev dræbt i helikopter-tragedien i Glasgow. (Foto: AP/ Twitter)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere