Paul Walker-ulykken: 8-årig forsøgte at redde sin far

Da 'The Fast and the Furious'-stjernen Paul Walker blev dræbt i bilulykke var hans ven Roger Rodas med i bilen. Rodes 8-årige søn sprang hen mod den smadrede Porche for at redde sin far

Tusinder besøger ulykkesstedet, hvor Paul walker og Roger Rodas blev dræbt natten til søndag dansk tid (Foto: AP)
Tusinder besøger ulykkesstedet, hvor Paul walker og Roger Rodas blev dræbt natten til søndag dansk tid (Foto: AP)

- Hans søn hoppede over afspærringen og løb mod bilen. Han forsøgte at få sin far ud.

Sådan fortæller et øjenvidne Jim Torp til Daily Mail om den tragiske ulykke i Californien, som natten til søndag kostede 'The fast and the Furious'-stjernen Paul Walker og hans tætte ven Roger Rodas livet.

Rodas søn var til stede ved velgørenhedsarrangementet i Los Angeles til fordel for organisationen Reach Out Worldwide, hvor de to forulykkede i en Porche.Sønnen var en af de første, der kom hen til den brændende bil.

Flere af Paul Walkers venner har fortalt, hvordan de ligeledes forsøgte at komme til undsætning.

- Vi løb hen mod bilen med brandslukningsudstyr, men der var intet at gøre. De var fanget. Vi forsøgte og forsøgte, siger Antonia Holmes til lokalavisen Santa Clarita Signal.

De mange tusinde besøgende på ulykkesstedet kunne i går se en grådkvalt ven og kollega til Paul Walker, Tyrese Gibson, besøge stedet.

Ifølge tilstedeværende brød han fuldstændig sammen i gråd, da han bøjede sig ned for at lægge blomster.

Gibson kaldes også 'Black-Ty' og er ikke kun skuespiller, men også rapper, musiker og fotomodel.

Den 40-årige Paul Walker var kæreste med 23-årige Jasmine Pilchard-Gosnell.

De to mødte hinanden for syv år siden, da Paul Walker var 33 og hun kun 16.

Ifølge Mail Online er 23-årige Jasmine Pilchard-Gosnell voldsomt påvirket af sin 40-årige kærestes død:

- Paul var en rigtig god fyr, og Jasmine er fuldstændig knust over det her. Jeg tilbragte Thanksgiving sammen med dem og spillede golf sammen med Paul.

- De havde deres op- og nedture som par, men de var stadig sammen og så lyst på fremtiden. Jasmines mor er hos hende og trøster så meget, som det nu er muligt. Jasmine er hårdt ramt, fortæller Jasmines onkel, Barton Bruner, til Mail Online.

Paul Walker efterlader sig også datteren Meadow på 15 år fra et tidligere forhold.

Derfor var Walker passager i dødsbilen

Politiet har oplyst, at fart kan være årsagen til dødsulykken. Paul Walker var passager. I dag meddelte politiet dog, at der først vil komme en egentlig rapport tirsdag eftermiddag. På grund af voldsomheden i ulykken er det også først på det tidspunkt man officielt vil sætte navn på de to dødsofre. Begge lig er blevet obduceret.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Tusinder besøger ulykkesstedet, hvor Paul walker og Roger Rodas blev dræbt natten til søndag dansk tid (Foto: AP)