To kvinder sigtet for manddrab

En mand er blevet dræbt i Fensmark i aftes omkring kl 22.25 netop efter han havde fået fri fra sit arbejde

Politiet går og leder efter et gerningsvåben ved parkeringspladsen ved det gamle Holmegård Glasværk i Fensmark. (Foto: Per Rasmussen)
Politiet går og leder efter et gerningsvåben ved parkeringspladsen ved det gamle Holmegård Glasværk i Fensmark. (Foto: Per Rasmussen)

Den 26-årige mand, der i går blev dræbt af knivstik, havde lige fået fri fra sit arbejde i virksomheden Reiling, der arbejder med genbrugsglas, da han blev overfaldet med knivstik.

Ekstra Bladet har talt med en ansat i virksomheden, der bekræfter, at han arbejdede der, men de ønsker ikke at udtale sig til pressen.

Men efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters politi bekræfter, at han netop havde fået fri fra sit arbejde.

To personer, en 26-årig kvinde og en 24-årig kvinde er anholdt, begge sigtet for drabet. Den 26-årige kvinde, der er tidligere kæreste til den afdøde mand, nægter sig skyldig i drab, men erkender at have tilføjet den afdøde knivstik.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik i går kl. 22.27 anmeldelsen om, at en mand var stukket med kniv i brystet ved virksomheden på Glasværksvej i Fensmark.

Da politiet kom til stedet kunne betjentene konstatere, at en 26-årig mand var hårdt såret efter knivstikstik i hjerteregionen. Han blev konstateret død ved ankomsten til hospitalet.

Politiet har natten igennem foretaget undersøgelser i sagen.

Betjente afsøger området ved en parkeringsplads på Glasværksvej med hunde, ved det gamle Holmegård Glasværk, hvor et gerningsvåben skulle være smidt. Der står også en firehjulstrækker ved stedet, som er sat i forbindelse med drabet, oplyser Ekstra Bladets udsendte.

De to kvinder skal i grundlovsforhør i dag kl 13.