Ung mand voldtog og tævede fire teenagepiger

En 22-årig mand er kendt skyldig i at terrorisere fire teenagepiger i Sønderjylland gennem to år

Den dømte risikerer nu en langvarig fængselsstraf og udvisning. (Privatfoto)
Den dømte risikerer nu en langvarig fængselsstraf og udvisning. (Privatfoto)

Et nævningeting ved Retten i Sønderborg har tirsdag formiddag fundet en nu 22-årig mand skyldig i adskillige tilfælde af vold, voldtægter og trusler mod fire teenagepiger, som han på forskellige tidspunkter var kæreste med.

Overgrebene fandt sted i 2009 til 2011 forskellige steder i Sønderjylland, og to af pigerne var kun 14 år, da manden mishandlede og voldtog dem.

Pigerne blev sparket og slået - som regel med flad hånd eller knytnæve, men også i nogle tilfælde med forskellige redskaber. I et tilfælde fik en af pigerne 20-30 slag med et kosteskaft, og ved en anden lejlighed blev hun tævet med bælter og ledninger.

Tævet og tvunget til sex
En af de 14-årige piger fik i sommeren 2010 flere knytnæveslag i ansigtet efterfulgt af 10 til 15 knytnæveslag i maven. Det brutale overfald betød, at hun besvimede, hvorefter den 22-årige voldtog den bevidstløse pige.

Ved en anden lejlighed slog han samme piges hoved mod en bordkant, før han tvang hende til oralsex.

En anden af pigerne blev fra januar til juni 2011 voldtaget adskillige gange på to adresser i Sønderborg, hvor manden blandt andet tog fat om hendes hals for at holde hende fast.

En af de mange voldtægter førte til, at pigen blev gravid.

Samtidig truede han flere gange pigerne på livet - blandt andet for at forhindre dem i at anmelde overgrebene.

Jeg skyder dig og familien
Til en af pigerne sagde han på et tidspunkt: "Jeg har en pistol og vil skyde dig og din familie", mens en anden blev truet med: "Jeg gennemflækker og tæsker dig, så du ikke kan gå på dine ben."

Den 22-årige blev i februar sidste år idømt to års fængsel for hjemmerøveri, og tre af tiltalepunkterne drejer sig om vold i fængsel eller arresthus.

Straf senere i dag
Han har under hele sagen nægtet sig skyldig, og nævningetinget frifandt ham for en af voldtægterne, et par mindre tilfælde af vold samt et tilfælde af trusler.

Hvilken straf han skal have, afgør nævningetinget senere tirsdag.