Anklage: 14-årig voldtog lærer med gren

Den amerikanske gymnasielærer Colleen Ritzer fik grusom død

14-årige Philip Chism i retten i Massachusetts. Han nægter sig skyldig i drabet på sin lærer. (Foto: AP)
14-årige Philip Chism i retten i Massachusetts. Han nægter sig skyldig i drabet på sin lærer. (Foto: AP)

En elev voldtog sin lærer med en gren, inden han dræbte hende og begravede liget i en skov bag Danvers High School nær Boston i staten Massachusetts, oplyser den amerikanske anklager.

14-årige Philip Chism er anholdt og sigtet for sexdrabet på matematiklærer Colleen Ritzer, 24.

- Anklageskriftet rummer forfærdelige detaljer. Dette er første skridt i bestræbelserne på at sikre offeret og hendes familie retfærdighed, lyder det fra anklager Jonathan Blodgett.

Philip Chism angreb angiveligt Ritzer med en kniv på skolen om aftenen den 22. oktober, hvor lærer og elev skulle drøfte en kommende eksamen.

Politiet mener, at teenageren voldtog læreren på et skoletoilet med et ’fremmed objekt’, som ifølge myndighederne var en gren. Han skulle desuden have stjålet lærerens kreditkort, iPhone og undertøj.

Teenageren var netop flyttet med sin familie fra Tennessee til Danvers og var ny elev på skolen. Han var topscorer på skolens fodboldhold og vellidt blandt kammeraterne.

- Jeg er virkelig chokeret. Han virkede ikke voldelig på nogen måde. Han var det modsatte af aggressiv, siger kammeraten Kyle Cahill til Associated Press.

Politiet føler sig dog sikre på, at de har anholdt morderen. Danvers-skolen er udstyret med 160 videokameraer, og ifølge politiet viser videobilleder, at den dræbte blev slæbt ud af skolen i en affaldsspand.

De nye detaljer om drabet gør ondt på offerets familie.

- Vi er dybt ulykkelige over at høre disse grusomme detaljer omkring vores smukke datter og søsters død, siger Ritzer-familien i en meddelelse.Colleen Ritzer, 24. (Foto: AP)
Colleen Ritzer, 24. (Foto: AP)


1 af 2 Colleen Ritzer, 24. (Foto: AP)
2 af 2 14-årige Philip Chism i retten i Massachusetts. Han nægter sig skyldig i drabet på sin lærer. (Foto: AP)