Politimand anklaget: Tog nøgenfotos af 15-årig pige

Politimand i Washington tog nøgenbilleder af 15-årig pige under husbesøg

NEW YORK, USA (Ekstra Bladet): Det var angiveligt, fordi moderen til en 15-årig pige i Washington i første omgang havde meldt sin datter savnet i løbet af søndagen, at en betjent fra Washington Politis 7. Distrikt indfandt sig på familiens adresse.

Da moderen dog meddelte myndighederne, at pigen var vendt sikkert hjem igen senere samme dag, valgte betjenten Marc Washington at opsøge familien igen.

Kort før midnat dukkede han op og ønskede at tale med den 15-årige om hendes midlertidige forsvinden. Ifølge Daily News samt de offentlige retsdokumenter bad betjenten, der har været tilknyttet politikredsen siden 2006, om at tale med pigen i enrum.

Her oplyste han den 15-årige om, at han skulle dokumentere hendes skader, men da pigen fortalte, at hun ikke havde nogen skader, insisterede Marc Washington på, at han skulle tage billeder af hende alligevel.

Af retsdokumenterne, som blev lagt frem under gårsdagens fremstilling af Washington, afsløredes det, at betjenten først havde bedt hende om at tage trøjen og bh'en af. Senere tvang han hende også til at smide bukserne, så hun til sidst stod helt nøgen.

Efter Washingtons udsædvanlige afhøring af pigen, involverede den 15-årige sin mor i hændelsen, så snart betjenten var gået. Et opkald til alarmcentralen medførte derfor en efterlysning af politiets egen mand.

Med efterlysningen kom naturligvis også Marc Washington for ører, hvorfor han straks begyndte at slette nøgenbillederne fra sit kamera.

Da han endelig blev anholdt mandag og sigtet for børneporno i arbejdstiden, var hans kolleger dog i stand til at genskabe de ni billeder ud af 12, som han havde nået at slette. Betjenten havde både taget billeder af den 15-åriges bryster og kønsdele.

Men på kameraet fandt man yderligere 23 billeder af andre unge nøgne piger - og to mindreårige børn - og politiet undersøger nu, om der kan være flere unge piger, som er blevet ofre for den perverse betjent.