TV: Biler og bygninger står under vand

Havnen i Esbjerg tæsket igennem af stormen i dag

Bygninger og biler på havnen i Esbjerg står under vand.

Stort set hele havneområdet er oversvømmet. Nu er mørket ved at sænke sig over havnen, der siden klokken 11.30 er blevet gennemtæsket af vindstd af orkanstyrke, torden og hagl og ikke mindst voldsomme regnskyl.

Nu, hvor folk har fået fri fra arbejde, kører mange nysgerrige ned på havnen for at se, hvad der sker. Politiet har ellers afspærret alle adgangsveje på grund af oversvømmelserne.

Direkte lvsfarligt
Her i mørket er det forbundet med direkte livsfare at begive sig rundt i vandet, fordi det er umuligt at se, hvor kajkanterne er.

- Vi er hernede for at se, hvordan det står til med vores båd. Vi har en motorsejler, der ligger derude og vipper, fortæller en bekymret Niels Pedersen fra Esbjerg til Ekstra Bladet.

Hele retsbygningen på Dokken i Esbjerg står også under vand. Her er flere biler også umulige at redde efter at de er blevet oversvømmede.

Ekstra Bladet observerede blandt andet en mand i bare tæer, som forsøgte at nå ud til sin bil og få den fjernet. Manden var stærkt ophidset og frustreret over at han ikke kunne køre bilen væk. Han forbød Ekstra Bladet at filme de barfoede redningsforsøg.