Tweetede om sin egen mands dødsulykke

Ivrig twitter-hustru tweetede løs om sin egen mands dødsulykke på motorvejen

NEW YORK, USA (Ekstra Bladet): Hjemturen for en kvinde i Vancouver blev ikke kun forlænget på grund af en ulykke på motorvejen. Den viste sig også at blive tragisk. For den trafikulykke, der medførte kø og forsinkelser for folk på vej hjem fra arbejde, involverede kvindens egen mand.

Caran Johnson, som er ivrig twitter-bruger under navnet @scancouver indledte gårsdagens hjem-tweet med at skrive:

- Jeg hader denne del af motorvejen I205 S. For mange tilkørsler, fartgalninge og for få baner, noterede Johnson på sin twitterprofil og opdagede kort efter, at der var sket en ulykke længere fremme.

Hørte dødserklæring på politiscanner
Ifølge columbian.com er moderen til to ikke kun en flittig twitterbruger men også en aktiv lytter af en lokale politiscanner og kunne derfor hele tiden være opdateret med ulykken, hvor to biler var kørt sammen og en person blev meldt dræbt.

- Den ulykke lyder forfærdelig, lød næste tweet.

Det var først herefter, at Caran Johnson begyndte at spekulere på, om hendes mand, 47-årige Craig Johnson, mon var kommet hjem. Og så begyndte nervøsiteten at stige.

Samtidig med at hun forsøgte at ringe sin mand op, som også dagligt kørte hjem ad samme strækning, tweetede hun om sin bekymring.

Tweetede hele forløbet
- Jeg prøver ikke at gå i panik, men min mand forlod jobbet tidligt i dag og kører også på I205 for at komme hjem. Han svarer ikke sin telefon, opdaterede hun profilen.

Da Caran Johnson endelig kom igennem til mandens arbejdsgiver, fik hun oplyst, at han var taget hjem tidligere, fordi han havde det lidt skidt.

- Hvor længe skal jeg vente på ham, før jeg ringer til politiet?, spurgte hun i sin tweet og opdaterede efterfølgende med:

- Jeg har lige ringet 911, og de stillede mig videre, efter jeg gav dem hans nummerplade og oplyste, at de ville ringe tilbage. Hvad fanden?

- Og nu er mine børn kommet hjem fra skole...

'Det er ham...'
Det blev da også Caran Johnson selv, der meddelte sine følgere på twitterprofilen den sørgelige besked, da hun endelig havde fået vished for den frygtelige besked.

- Det er ham. Han er død.

Hvad der var årsag til ulykken er endnu uklart, men ifølge de foreløbige meldinger kørte Craig Johnson af uvisse årsager ind i modsatte vejbane og kolliderede med en kvindelig bilist, som overlevede ulykken.

Caran Johnson modtog efterfølgende adskillige hilsner og kondelancer på profilen efter den tragiske nyhed.