TV: Mand knaldede ged - mødte offeret i retten

En kenyansk mand er blevet idømt ti års fængsel, efter han forgreb sig sexuelt på en anden mands hunged

En kenyansk landmand har formentlig fået sig et mindre chok, da han en sommernat i juli hørte en af sine geder bræge, og gik ud for at se til den.

Ud af gedens hule sprang nemlig den 19-årige Ezekiel Kiplimo, der i denne uge måtte stå skoleret over for retten i byen Timboiywo som følge af de anklager om dyremishandling, landmanden efter episoden rettede mod ham.

Det beretter blandt andre Kenya News Agency.

Interessant nok var den forulempede ged til stede i retslokalet under domsafsigelsen. Det vides dog ikke, om hverken anklaget eller ged fik noget ud af 'sammenføringen'.

Klare beviser
Ved gerningsstedet fandt man en kniv, et par bukser og et par underbukser tilhørende den anklagede, der umiddelbart efter forseelsen var sat i løb fra gerningsstedet. Han blev dog kun øjeblikke senere anholdt og taget med på politistationen.

En dyrevetrinær undersøgte efterfølgende geden og fandt dens ydre køndele hævede og forslåede og besudlet med menneskesæd.

Kiplimo erklærede sig da også skyldig i ved retten, der idømte ham 10 års fængsel for forseelsen.

'Jamen, min kone er syg'
Her bad kenyaneren ellers dommeren om at være overbærende med ham, eftersom han kom fra en fattig baggrund og havde en syg kone.

Om det havde nogen effekt i forhold til straffens udmåling, skal være usagt, men selvsamme dommer havde dog tidligere på dagen idømt en 40-årig mand 25 år bag tremmer for voldtægt af en mindreårig.

Manden er blevet givet fjorten dage til at appellere.