Vennerne mindes 22-årig i tavshed

Der er dødstille foran den lejlighed på Morsøvej i Næstved, hvor 22-årig mand blev skudt i nat, selvom 50 unge er samlet til mindehøjtidelighed

Siden klokken 19 har de unge mennsker stået ude i kulden foran den lejlighed hvor 22-årig mand blev dræbt. (Per Rasmussen)
Siden klokken 19 har de unge mennsker stået ude i kulden foran den lejlighed hvor 22-årig mand blev dræbt. (Per Rasmussen)

Omkring 50 unge mennesker har mandag aften trodset kulden for at sige et sidste farvel til den 22-årige mand, der natten mellem søndag og mandag blev dræbt, mens han sov.

Se også: Kilder: 22-årig dræbt - pilen peger på BandidosSe også: Nabo: De må have forvekslet adressen

Den unge mand, der havde forbindelse til rocker-gruppen Westside Nation, lå i sin seng, da en eller flere gerningsmænd kravlede op på hans altan og skød ind ad stuelejlighedens vindue. Drabet fandt sted omkring klokken 01.13 natten til mandag.

Lejligheden ligger i et tidligere industriområde, og for foden af altanen ligger masser af blomster og tændte fyrfadslys, oplyser Ekstra Bladets mand på stedet.

Han fortæller også, at de mange unge mennesker står i tavshed og krammer hinanden.

Politiet har endnu ikke fundet den 22-åriges morder, men oplyser, at drabet formentlig har forbindelse til rockerkonflikten i Næstved. En række kilder med indsigt i miljøet, som Ekstra Bladet har talt med, vurderer også uafhængigt af hinanden, at det er blandt medlemmer af Bandidos, gerningsmanden skal findes.