Hun så brandoffer styrte i døden

Løgstør-kvinde rystet efter at have overværet 57-årig beboer falde fra 2. sals højde

Branden har totalt raseret hele den øverste etage i beboelsesejendommen på Bredgade 75a, b og c i Løgstør. (Foto: Ernst van Norde)
Branden har totalt raseret hele den øverste etage i beboelsesejendommen på Bredgade 75a, b og c i Løgstør. (Foto: Ernst van Norde)

12 timer efter den fatale brand i Løgstør, der i nat kostede en 57-årig kvinde fra Congo og hendes fire-årige barnebarn livet, er Charlotte jensen, der overværede den 57-åriges fald fra 2. sals højde, stadig dybt rystet.

Se interviewet med øjenvidnet herover.

Se også: Dødsbrand startede i kvindens lejlighed

- Hun hang jo der med benene ud over tagrenden og blev holdt i armene af en ung landsmand. Men inden Falck nåede hen for at hjælpe hende, faldt hun ned. Der lød et bump, da hun ramte jorden. Hun lå helt stille, fortæller Charlotte Jensen.

Vidnet overværede det fatalt fald fra sin terrassedør, netop som hun selv hendes egne børn var ved at blive evakueret fra den overtændte boligblok på Bredgade 75 midt i Løgstør.

Se også: Politipatrulje forulykkede på vej til dødsbrand

Den omkomne Congo-kvinde boede i en taglejlighed på 2. sal i Bredgade 75B sammren med sin datter og dennes tre børn.

Se også: Dødsbrand: Dreng døde i flammerne - kvinde styrtede i døden

Datteren nåede selv at redde to af børnene i sikkerhed. Hendes lille søn på fire år omkom i flammerne, mens hans mormor blev dræbt ved fald efter at en ung landsmand på 16-17 år forgæves havde forsøgt at holde fast i hendes arme.

- Han magtede ikke at holde kvinden i armene længere, fortæller Charlotte Jensen.

Politiet oplyste i første omgang, at den afdøde kvinde var 40 år, men nu har Nordjyllands Politi korrigeret hendes alder til 57.

1 af 2 Børnehaven Krudthuset er nabo til ejendommen, hvor en kvinde og hendes fire-årige barnebarn i nat døde. I dag flager børnehaven på halv. (Foto: Ernst van Norde)
2 af 2 Branden har totalt raseret hele den øverste etage i beboelsesejendommen på Bredgade 75a, b og c i Løgstør. (Foto: Ernst van Norde)