Dødsbrand: Årsagen stadig ukendt

På grund af de omfattende skader kan politiets teknikere først undersøge brandtomten i dag

Brandtomten var i går så varm, at teknikerne måtte vente til i dag med at starte undersøgelserne. (Foto: Ernst van Norde)
Brandtomten var i går så varm, at teknikerne måtte vente til i dag med at starte undersøgelserne. (Foto: Ernst van Norde)

Politiet ved endnu ikke, hvordan den tragiske dødsbrand i Løgstør startede natten til i går.

Branden kostede en 57-årig kvinde og hendes fire-årige barnebarn livet.

Se også: Styrtede i døden foran brandfolk

Sønnen var en af de seks personer, som blev indlagt efter branden.

- Han var en af de indlagte, men jeg ved ikke, om de stadig er indlagte, men ingen er i livsfare, og alle blev indlagt til observation for røgforgiftning, oplyser efterforskningsleder Henrik Staal fra Nordjyllands Politi.

Se også: Dødsbrand: Dreng døde i flammerne - kvinde styrtede i døden

Branden raserede hele den øverste etage i opgangene Bredgade 75a, b og c.

- Vi kender endnu ikke brandårsagen, og vi kan nok først melde noget ud på fredag. Teknikerne kan først undersøge stedet i dag på grund af de omfattende skader, og de bliver næppe færdige før i morgen, og så skal vi lige kigge på resultaterne, siger Henrik Staal.

Brandfolk og politi på stedet vurderede i går, at branden opstod i den 57-årige kvindes lejlighed på tagetagen i 75b, men det vil efterforskningslederen ikke bekræfte i dag.

- Det er for tidligt at sige, vi må afvente undersøgelserne, siger Henrik Staal.

Ud over de to omkomne og den 17-årige søn opholdt kvindens 20-årige datter og to børnebørn på to år og seks måneder sig også i lejligheden. De reddede sig alle ud af lejligheden.