To mænd anholdt efter biljagt: - Folk sprang for livet

Politiet har anholdt to mænd efter biljagt i København - øjenvidner fortæller om en vanvittig biljagt

Biljagten gik fra Bispebjerg via Tagensvej og Jagtvej mod Nørrebro, hvor det hele endte i Hildursgade med en ulykke og to anholdelser. (Foto: Google Maps)
Biljagten gik fra Bispebjerg via Tagensvej og Jagtvej mod Nørrebro, hvor det hele endte i Hildursgade med en ulykke og to anholdelser. (Foto: Google Maps)

Ved du noget - eller har du fotos af biljagten? Tip os på sms/mms 1224 (koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

En vild biljagt gennem København endte lørdag eftermiddag med en ulykke og to anholdelser. Det oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Ifølge politiet blev to mænd pågrebet i Hildursgade på Nørrebro, hvor bilen forulykkede i et venstresving.

Forinden havde adskillige politibiler været i hælene på fartbilisten i cirka ti minutter, oplyser den centrale vagtleder ved Københavns Politi, Kim Nicholsen.

- Klokken 15.42 fik vi en melding om, at en bil kørte stærkt gennem København. Vi har anholdt to mænd, efter bilen kørte galt, siger han.

Øjenvidnet Søren Christensen befandt sig i krydset ved Jagtvej og Tagensvej, da han så en hvid flugtbil og fire politibiler nærme sig fra Bispebjerg.

- De kørte sindssygt hurtigt. Den første politibil var lige i røven på flugtbilen, mens de andre var lidt bagefter. De må have kørt 80-90 kilometer i timen i svinget.

- Det var tæt på, at flugtbilisten ikke kunne holde bilen på vejen. Det var et held, at der ikke var nogen, der gik i fodgængerfeltet, siger Søren Christensen til Ekstra Bladet.

Kort efter drønede den hvide bil over for rødt lys ved Nørrebros Runddel.

- Folk måtte springe for livet. Efterfølgende kom der 10-15 politibiler susende i høj fart fra alle verdenshjørner. Det var næsten som i en amerikansk film, fortæller øjenvidnet Sanne.

Politiet har endnu ingen oplysninger om de anholdte.

- Vi arbejder på at finde ud af, hvem de er, siger den centrale vagtleder, Kim Nicholsen.