Ung mand stukket ned i S-tog: Brokkede sig i stillekupé

To teenagere gik til angreb på 25-årig mand i toget. Han blev ramt i maven af et enkelt knivstik

De to unge gerningsmænd løb af toget på Nørreport Station klokken 03.02 natten til lørdag og løb og ad trapperne mod krydset mellem Nørre Voldgade og Frederiksborggade (Foto: Thomas Lekfeldt)
De to unge gerningsmænd løb af toget på Nørreport Station klokken 03.02 natten til lørdag og løb og ad trapperne mod krydset mellem Nørre Voldgade og Frederiksborggade (Foto: Thomas Lekfeldt)

Ved du noget eller var du der? Send gerne billeder eller tip til 1224@eb.dk eller sms 1224 (Alm. sms-takst)

En 25-årig mand ligger tidligt søndag morgen på operationsbordet i København, efter at han er blevet stukket i maven med en kniv.

Den unge mand sad natten til søndag i en stillekupé i et S-tog. Klokken 3 stiger to yngre mænd på toget, som er linje B mod Hillerød. De sætter sig ind i stillekupéen til den 25-årige mand, hvor de begynder at larme. Den 25-årige beder dem om at være stille, hvorefter han bliver stukket en gang i maven med en kniv.

- De to mænd løber klokken 03.02 ud af toget på Nørreport og løber op ad trapperne mod gadeplan, hvor Nørre Voldgade krydser Frederiksborggade, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Dan Aakerhjelm Sørensen, til Ekstra Bladet.

- Det var et vidne, der ringede til politiet, og offeret er indlagt på Rigshospitalet, men er uden for livsfare. Vi har afhørt vidner i løbet af natten, siger Dan Aakerhjelm Sørensen.

De to mænd beskrives begge som mellem 15 og 20 år og af afrikansk herkomst. Den første beskrives som spinkel af bygning, 180-185 cm høj og bar blå cowboybukser og en blå frakke fra Canada Goose. Den anden mand beskrives som spinkel af bygning, men lavere end den anden. Han bar en sort, hoftelang jakke og en sort rygsæk med en rød stribe.

Politiet har endnu ikke fundet de to gerningsmænd, men er fortrøstningsfulde, fordi de har videomateriale af episoden. Københavns Politi vil dog meget gerne høre fra personer, som måtte vide, hvilke to personer der er tale om.