Brødre kørte om kap: Familiebil med spædbarn torpederet i lyskryds

En familie med far, mor og spædbarn slap billigt, da de blev ofre for et brødrepars fartvanvid

En bil med en familie bestående af mor, far og spædbarn blev væltet om på taget, da to brødre kørte om kap i Hillerød. (Foto: Allan Andersen)
En bil med en familie bestående af mor, far og spædbarn blev væltet om på taget, da to brødre kørte om kap i Hillerød. (Foto: Allan Andersen)

Det kunne være endt grueligt galt, da to unge brødre tirsdag klokken 15.26 tilsyneladende besluttede sig for at køre om kap ned ad Heredsvejen i Hillerød.

Se billeder fra ulykken over artiklen og mere video på localeyes.dk

Deres høje hastighed gjorde nemlig, at de ikke var i stand til at bremse ned i tide, da de nåede frem til et lyskryds ved sidevejen Heimdalsvej.

- Da de kommer frem mod krydset overhaler den ene af de to brødre den anden, og så skifter lyssignalet til gult. Men på grund af den høje fart kan de ikke nå at standse, siger Palle Jørgensen, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

Se også: 20 dages fængsel efter trafikdrab på baby

I stedet fortsætter begge brødre ud i krydset, hvor en familiebil med mor, far og spædbarn venter på at dreje til venstre ned af Heimdalsvej.

- Den ene af de to biler, der kører om kap rammer så familiebilen, så den ruller rundt på taget, siger vagtchefen.

Alle slap nådigt
Utroligt nok slap alle parter derfra med livet i behold, men moderen og føreren af bilen, der kørte ind i familiebilen er blevet kørt på sygehuset.

- De er begge to røget til scanning på sygehuset, men der er ikke nogen, der er i livsfare. Faderen og spædbarnet er kørt til kontrol, men de er umiddelbart uskadte, siger Palle Jørgensen.

Den anden bror nåede at undvige, så han slap helskindet fra ulykken.

Selvom politiet har et klart billede af, hvad der er sket, vil de stadig gerne høre fra vidner, der kan have set noget op til eller under ulykken.

- Vi hører meget gerne fra nogen, der kan have set noget, for umiddelbart har vi ikke hørt fra andre end familien og de to, der er kørt om kap, siger Palle Jørgensen.

Vidner der har set noget kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.