Trampede 71-årig i hovedet: Alle tre anholdt

Alle tre gerningsmænd til et usædvanligt groft overfald på Amager i København er nu anholdt

Overfaldet skete tæt ved en 7/11 på Tårnby Station.
Overfaldet skete tæt ved en 7/11 på Tårnby Station.

Den 23.november blev en 71-årig mand fra Tårnby udsat for et særdeles groft røveri af tre gerningsmænd. Den ældre pensionist blev skubbet i ryggen, så han faldt og blev sparket mindst 20 gange, mens han lå ned.

Se også: Fængslet efter vildt overfald på pensionist

Undervejs prøvede den ældre mand at få de tre unge mænd til at stoppe mishandlingen ved at tilbyde dem 500 kroner.

Det fik dog ikke de tre overfaldsmænd til at stoppe mishandlingen. Efter overfaldet var mandens ansigt så hævet, at han ikke kunne se ud af det ene øje. Der blev tilmed slået fire tænder ud af hans protese i overmunden.

- Det er meget, meget groft. Han har fået rigtigt mange bank, sagde vicepolitiinspektør Tommy Keil fra Station Amager til Ekstra Bladet efter overfaldet, der skete ved Netto og udgangen fra Tårnby Station.

Se også: Pensionist trampet i hovedet: 18-årig fængslet

Kunne intet huske
Den 71-årige kunne næsten intet huske om overfaldet, som først blev anmeldt nogle dage efter, da en kammerat til den 71-årige så ham, og bad ham om at ringe til politiet.

I første omgang anholdt Københavns Politi en 18-årig mand af anden etnisk herkomst end dansk. Han blev varetægtsfængslet i 13 dage.

Den 9.december blev en kun 15-årig dansk dreng så fremstillet i dommervagten, sigtet for medvirken til overfaldet, der fandt sted ved 23.30-tiden. Han blev varetægtsfængslet i ti dage.

Senest har politiet anholdt en 16-årig dreng. I dommervagten nægtede han sig skyldig, men forklarede, at de venner efter overfaldet tog på Christiania og købte hash for nogle af de penge, de havde stjålet fra manden. Anholdte blev varetægtsfængslet i 20 dage i surrogat på Bakkegården.