TV: Slås om konen: Dør efter et enkelt knytnæveslag

Et slag på kæben kostede 41-årig familiefar livet

ADVARSEL: VIDEOEN KAN VIRKE STØDENDE

Det fik fatale konsekvenser, da to mænd kom op at skændes om den enes hustru.

Med et enkelt slag på kæben sendte den 44-årige togfører Alexander Frew sin modstander til jorden. Den 41-årige Matthew Welford overlevede ikke slaget og døde nogle dage senere af massive blødninger i hjernen.

Dramaet udspillede sig i sommer på et værtshus i England, hvor Welford mente, at Frew havde et lidt for godt øje til sin hustru. De to mænd kom op at skændes og valgte at gå udenfor for at afgøre sagen.

Alt blev filmet
Her blev de to mænds diskussion og efterfølgende slagsmål filmet af et overvågningskamera. I går blev videoen afspillet for dommerne i Leeds Crown Court i England.

Videoen afslører, at det var et enkelt slag på kæben, der væltede den 41-årige Welford omkuld. Han havde hænderne i sine bukselommer og nåede derfor ikke at afbøde faldet. I stedet knaldede han hovedet i asfalten.

Ifølge Daily Mail blev Frew hidsig over, at modstanderen havde udtalt sig nedværdigende om hans mislykkede ægteskab.

Alexander Frew blev idømt tre og et halvt års fængsel for uagtsomt manddrab.

Ville ikke dræbe ham
I forbindelse med domsafsigelsen fastslog dommeren, at Frew ikke havde til hensigt at dræbe eller gøre større skade på Welford. Konsekvenserne af handlingen var derfor utilsigtede.

Matthew Welford efterlader sig hustruen og to børn. Familien udtaler efter dommen:

- Vores ønske er, at folk skal være store nok til bare at gå deres vej i sådanne situationer. Den anden person er en søn, far eller bror. Et overfald kan på et øjeblik ødelægge deres liv for evigt.