Far tiltalt for at dræbe sin søn

Anklagemyndigheden mener, at faderen dræbte ham med flere knivstik i hjertet

Den dræbte Simon Skovmand. Nu er faderen tiltalt for at havemyrdet sin søn. Motivet er uklart. (Privatfoto)
Den dræbte Simon Skovmand. Nu er faderen tiltalt for at havemyrdet sin søn. Motivet er uklart. (Privatfoto)

Anklagemyndigheden har netop rejst tiltale mod en 46-årig mand fra Bramming. Manden tiltales for at have dræbt sin kun 20-årige søn, Simon Skovmand, lillejuleaften sidste år.

- Anklageskriftet er netop blevet forkyndt for den tiltalte. Jeg kan først udlevere det til pressen på mandag, siger anklager Christina Korsgaard Andersen til Ekstra Bladet.

Den 20-årige blev myrdet med to knivstik i hjertet og blev fundet i opgangen ved sin fars lejlighed i Bramming. Den unge mand var hjemme på juleferie, da faderen - efter anklagemyndighedens opfattelse - dræbte sønnen. Motivet er fortsat uklart.

Nægter sig skyldig
Den 46-årige mand har siden anholdelsen nægtet sig skyldig. Han kan angiveligt ikke huske noget om de blodige begivenheder.

- Min klient er naturligvis meget ked af det. Han havde et utroligt godt forhold til sin søn, siger forsvarer Mette Grith Stage til Ekstra Bladet.

Retssagen er endnu ikke berammet, oplyser anklager Christina Korsgaard Andersen.

Begravet på sin fødselsdag
Simon Skovmand blev begravet den 9. januar, der var hans fødselsdag.

 

Faderen har siden anholdelsen siddet varetægtsfængslet. Efter Mette Grith Stages opfattelse var mentalerklæringen ikke fyldestgørende, så den blev sendt tilbage. Det har været med til at forsinke retssagen.