Teknisk skole udsat for bombetrussel

Tech College i Aalborg har modtaget en bombetrussel

Skolen blev lukket og eleverne sendt hjem. (Læserfoto)
Skolen blev lukket og eleverne sendt hjem. (Læserfoto)

Ved du noget eller har du foto af episoden? Mail til 1224@eb.dk eller sms 1224 (almindelig sms-takst)

Nordjyllands Politi bekræfter, at der torsdag har været en bombetrussel på Tech College i Aalborg. Eleverne er sendt hjem, og politiet efterforsker sagen.

Bombetruslen blev ringet ind af en ukendt person kort før klokken 13.00. I alt tre skoler er blevet lukket ned, da truslen blev ringet ind på et hovednummer, som omfatter tre forskellige adresser.

- Skolerne er lukket for i dag, og eleverne er sendt hjem, siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at politiet har folk på stedet, og efterforskningen er i fuld gang. Eleverne fik besked på, at de skulle pakke deres ting sammen, forklarer vagtchefen.

- Vi er der oppe og vi efterforsker sagen ud fra de spor, som vi har at gå efter, siger vagtchef Poul Badsberg og tilføjer, at politiet ikke har sat bombehunde ind i efterforskningen.

Ekstra Bladet har modtaget adskillige henvendelser fra studerende på institutionen.

- Vi fik at vide, at vi skulle gå uden for og så ankom en masse politi. Senere fik vi besked på at gå ind og hente vores ting og tage hjem, siger studerende Steffen Adelsten Josefsen til Ekstra Bladet.

Andre øjenvinder bekræfter forløbet.

- Der har været en opringning lidt før kl. 13 på Aalborg Techs hovednummer, så der er godt med politi herude, og alle elever er sendt udenfor, skriver PM.

- Der er bombetrussel på media college i Aalborg. Min mand er studerende der, og han har lige ringet og fortalt det, skriver Jenny.